≫ 

Sreća za Orlove: Najbolji igrač Švajcarske propušta meč odluke sa Srbijom

Pored Zomera, u autu je i Elvedi

  • 4
Jan Zomer Foto Profimedia

Dobre vesti za Srbiju nekoliko sati pred najvažniju utakmicu u Kataru - iz tabora našeg rivala Švajcarske stiže vest da jedan od najboljih, najiskunijih igrača ekipe, golman Jan Zomer, neće braniti na večerašnjoj utakmici!

Osim njega, kako navode švajcarski mediji, Murat Jakin će meč sa Srbima krnuti i bez dosad standardnog Nika Elvedija.

Umesto Zomera, na gol će njegov zamenik Gregor Kobel.

Prema informacijama koje prenose švajcarski mediji Zomer je propustio poslednji trening ekipe zbog prehlade, jasno je otud da nije potpuno spreman za meč od ovakve važnosti, pa je selektor Jakin prelomio i umesto njega na gol uvrstio Kobela.

Da nevolja ne ide sama svedoči još jedan peh za Švajcarce pred meč sa Srbijom, pošto se prehladio i standardni defanzivac Niko Elvedi, pa će i on ustupiti mesto spremnijem od sebe. Jakin će umesto Elvedija u poslednjoj liniji postaviti Fabian Šar.

Za Švajcarce ove dve rokade ne moraju biti fatalne, jer su i Kobel (Borusija M.) i Šar (Njukasl) standardni u svojim klubovima, važe za izuzetno pouzdane u svojim zadacima, pa je jasno i da sa njima Srbiji neće biti mnogo olakšan posao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA