"Provokacije? Trebalo je da im damo 2 gola i da ih pošaljemo kući": Pavlović se kaje zbog tuče sa Švajcarskom

Sada je kasno za procene...

  • 10

Srbija je poražena od Švajcarske sa 3:2, čime su Orlovi i bukirali svoju kartu za povratak u Beograd.

Meč protiv Švajcarske je obeležio i velik broj "skandala", odnosno, provokacija od strane protivnika, pogotovo od Granita Džake.

Džaka je prvo psovao srpske fudbalere, potom se umalo i pobio, a o svemu tome je upitan i Strahinja Pavlović koji je ušao u klinč sa njima. Pavlović se na neki način i kaje zbog toga, jer kako kaže, gubili su vreme na tome.

- Ma da, ali to su neke stari koje su njima išle u prilog. Gubil smo vreme i dobijali kartone, najbolje bi bilo da smo im dali dva komada i da smo ih poslali kući, ali ovako, sve te tuče i sve te provokacije, to je totalno nebitno.

Video: Kostićev i Mitrovićev brat zajedno krenuli na utakmicu: Spremni su za okršaj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZoxiNS

    2. decembar 2022 | 23:58

    Momcino...kamo srece da su ostali dali srce na terenu kao ti i Vanja. Svaka cast, skidam kapu. 👏👏👏 Sto se tice igre...na 2:1 za Srbiju smo trebali da se zatvorimo i branimo rezultat. Vlahovica ostaviti u igri za kontre i verujem da bi bilo drugacije. Srbija je uvek bila poznata po jakoj odbrani. Ne znam sta vam se desilo pa ste primili 3 komada od Svajcarske, a tek od Kameruna? 😮 Za mene je svakako uspeh sto ste preko Portugalije stigli ma svetsko. Idemo dalje. Samo napred momci.

  • mrki

    2. decembar 2022 | 23:24

    pravi si borac ali cesto jurcas i pogubis tvoje mjesto je ljevi bek brz i za napad za halfa narocito suluda igra sa 3 pozadi bek da bio bi svjetska klasa

  • Toni

    2. decembar 2022 | 23:17

    Ma dajte nena opravdanja za losu igru pa jel piksi psovao siptarima u prvom polyvremenu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA