Hrvati priželjkivali da Srbija primi još jedan gol protiv Švajcarske

To bi značilo gotovo idealan put Hrvatskoj do polufinala

  • 6
Hrvatska - Belgija, Svetsko prvenstvo u fudbalu u Kataru Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Švajcarske sa 3:2 i tako izgubila šanse da nastavi takmičenje na Mundijalu, a hrvatski mediji ukazali su na momenat koji je njihovoj selekciji bio najpotrebniji, a to je da Orlovi prime još jedan pogodak.

Kako tvrdi Index, da je srpska selekcija izgubila sa 4:2 ili da je Kamerun dao još jedan gol Brazilu, Švajcarska bi u dogledno vreme, projektovano, stala na put Hrvatskoj.

To bi značilo gotovo idealan put Hrvatskoj do polufinala. Jer, Brazil bi pao u "donji" dio žreba, a pobednik dvoboja Hrvatske i Japana koji se igra u ponedjeljak od 16 sati išao bi u četvrtfinalu na pobednika između Švajcarske i Južne Koreje.

Ipak, ukoliko Brazil bude igrao kako je igrao u prve dve utakmice (da se ne broji treća jer su bili sa drugom postavom), svakako će i stići do četvrtfinala gde bi Hrvati morali da traže iznenađenje.

Naravno, pod uslovom, da prvo savladaju Japan.

Video: Mitrović pun nervoze i razočarenja: Pričao o igri Srbije, Piksiju, atmosferi u timu, Džaki

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CROat

    3. decembar 2022 | 00:01

    Gluposti! Hrvat sam te smo kolege i ja danas svim srcem navijali da Orlovi produ…pozdrav svim dobrim ljudima u Srbiji,samo ljubav i sve Vam najbolje ❤️

  • ANTE BAN

    3. decembar 2022 | 08:47

    JASNO- da smo priželjkivali, jer- Srbija bi nas izbacila u polu-finalu ili bi pobijedila u finalu SP-a! Mnogi su već priželjkivali četvrtfinale Hrvatska- Srbija, ali- to je trebao biti polu-finale, ili čak- finale! Ovako smo se otarasili najjačeg suparnika prema tituli šampiona!

  • neko

    3. decembar 2022 | 15:13

    Sad će i oni da lete! Do sada su imali laku igru…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA