≫ 

Radovanje Šaćirija, davljenje Džake, Srbi u šoku: Ove fotografije obeležile su meč Orlova i Švajcarske

Još jedan neverovatan meč odigrala je Srbija na Svetskom prvenstvu

  • 8
Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije eliminisana je sa Mundijala u Kataru pošto je u 3. kolu Grupe G i odlučujućem meču poražena od Švajcarske sa 3:2. 

Imala je Srbija sve. I navijače i podršku i odličnu igru i preokret i prednost i prolaz dalje. Ipak, nedostajalo je malo koncentracije u odbrani, malo manje emocija i gol protiv Kameruna koji bi mnogo toga promenio. Protiv Švajcarske Orlovi su pokazali, još jednom, da igraju napadački fudbal da umeju da daju gol. Pokazali su i volju, želju da pobede, ali, ne i da se odbrane kada je to potrebno.

Posle svega, Brazil i Švajcarska idu dalje, a Orlovima ostaje veliko iskustvo. Pamtiće se stativa Živkovića na početku meča, provokacije Šaćirija i Džake, ali, pamtiće se i golovi, jedinstvo igrača, velika radost posle preokreta i energični selektor Dragan Stojković koji je teško podneo eliminaciju svog tima sa Svetskog prvenstva.

Momente koji su obeležili meč, pogledajte u galeriji ispod:

Video: Mitrović pun nervoze i razočarenja: Pričao o igri Srbije, Piksiju, atmosferi u timu, Džaki

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    3. decembar 2022 | 07:39

    Mi smo se više bavili džakom i šaćirijem nego fudbalom a sami smo krivi......šta pa imaju pravo da se raduju...Vlahović kad se uhvatio za medjunožje to je ok a oni nije....nismo ništa u fudbalu i tačka nama je uspeh dolazak na Mundijal.....igrači nemaju snage za devedeset minuta .....

  • Gole

    3. decembar 2022 | 07:49

    Neko mora da pobedi, a neko da izgubi. To je fudbal. Meni smetaju nevaspitanje, svadje, davljenja, guranja.....Ipak puno mladih gleda sport i dobijaju losu vaspitnu ulogu. A to ce za njih biti najvaznije. Zdravo odrastanje i zdrav i normalan zivot.

  • zoran petković

    3. decembar 2022 | 09:58

    Bravo Švajcarci to je to malo oni provociraju malo mi i da ne kukamo pružiti ruku bolji su idemo dalje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA