≫ 

Albanci nagrnuli na Fejsbuk stranicu FSS: Pogledajte šta su pisali posle poraza Orlova

Pobedu Švajcarske doživeli su lično...

  • 64
Reprezentacija Srbije u fudbalu Foto-kolaž: Tanjug/AP, Facebook/@FudbalskiSavezSrbije

Fudbalska reprezentacija Srbije eliminisana je sa Mundijala u Kataru pošto je u 3. kolu Grupe G i odlučujućem meču poražena od Švajcarske sa 3:2.

Ovaj trijumf posebno se proslavio na tzv. Kosovu. Tako su od Prištine do Prizrena slavili uz vatromet, pucnje i albanske zastave. Takođe, posle meča, navijači su nagrnuli i na društvene mreže pa su tako na vest Fudbalskog saveza Srbije postavili na stotine komentara.

Sa tzv. Kosova su objavljivali kosovske, albanske i švajcarske zastave, uz brojne uvrede. Postalvjali su i fotografije Džake i Šaćirija, kao i video snimke njihovog slavlja.

Video: Kostić: Nećemo da tražimo izgovor, držimo se zajedno! Osvrnuo se i na provokacije!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Braca

    3. decembar 2022 | 09:43

    Čemu tolika podsmevanja i provociranja a igraš za tuđu zemlju nemaš svoju!!!!!

  • Srbin

    3. decembar 2022 | 09:58

    Od izvesnog materijala nikad nije bila gibanica, kaže naš narod i u pravu je, jer ovo je bilo više od igre, ovako nam se opet smeju šiptari, ...... nas već dva puta, mislim i onako bi ispali jer je sve namešteno i negde sam ukapirao da će Brazil da pusti Kamerun ali ovo su ovi naši manekeni u kopačkama morali da dobiju zbog Srpskog naroda, ali oni (fudbaleri) već odavno nisu Srbi oni su prodali sve za pare i naciju i reprezentaciju...

  • Oki

    3. decembar 2022 | 09:49

    Sami su krivi.......niko nama nije kriv do nas samih....cela Srbija je gledala i videla...ni džaka ni šaćiri sami su krivi i pali su i igrački i psihološki a sad tražimo krivca.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA