Bes Urugvajaca zbog ispadanja: Kavani udarcem oborio VAR ekran, zvaničnici gledali u čudu!

Iz te grupe su prošli Protugal, ali i Južna Koreja koja je zbog bolje gol razlike stala ispred Urugvaja

  • 3
Edinson Kavani Foto: Youtube/Printscreen

Selekcija Urugvaja nije uspela da prođe grupu na Mundijalu, a svoju eliminaciju najviše pripisuju sudijama meča protiv Gane.

Naime, Urugvajci su slavili 2:0 protiv afričkog predstavnika, ali im je bio potreban još jedan pogodak da bi prošli dalje.

Oni smatraju da ih arbitarska trojka, zajedno sa VAR sobom, teško oštetila u nekoliko navrata, a nakon kraja meča su opkolili i čak fizički nasrnuli na sudiju.

Jedan snimak iz tunela stadiona pokazuje i kako Edinson Kavani, iskusni napadač, udara VAR ekran i obara ga na zemlju, dok zvaničnici u čudu posmatraju taj čin.

Iz te grupe su prošli Protugal, ali i Južna Koreja koja je zbog bolje gol razlike stala ispred Urugvaja.

Ovaj video sniman je Xiaomi12T Pro telefonom

Video: Korteo srpskih navijača gazi kroz Dohu: Srbi krenuli na meč protiv Švajcarske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    3. decembar 2022 | 15:15

    Urugvaj Argentina većinom i južne Amerike svi plaču lome i drugi im kriv kada izgube ovaj kavani ispod proseka igrač nabiti mu cifru da plati debelo a i debelo ga kazniti igranjem da dobro zapamti ro što je uradio

  • Ivan

    3. decembar 2022 | 19:19

    Ko im je kriv sto nisu dali treci gol, karma je cudo, Urugvajci su oduvek, od prvog Svetskog prvenstva bili prljavi i grubi igraci, pogledajte samo te likove Suarez, Kavani, usput budi receno nijedna od dve situacije nije bio penal. U prvoj igrac Gane prvo startuje na loptu, pa tek onda na igraca, ali Urugvajci ocigledno ne znaju pravila igre ili se prave da ne znaju, druga je jos manje verovatna situacija za penal, jer je Kavani teatralno pao, zeleci da odglumi penal. Ovo je za SP u Juznoj Africi gde je Gani Luis Suarez, bukvalno oteo prolaz u polufinale ispred nosa, na necasan nacin, brzo su to zaboravili, sve se vraca, sve se placa, ni manje, ni bezobraznije nacije, cak su i nas usili, ima ih svega 2,5 miliona.

  • Djoka

    3. decembar 2022 | 18:33

    Sve Južnoameričke reprezentacije igraju toliko grubo , prljavo , podlo da se pravi ljubitelji i poznavaoci fudbala stalno pitaju dokle će sudije da ćute. Jedini odgovor je LOVA tj, mani mani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA