≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

(ANKETA) Ko osvaja Svetsko prvenstvo?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ušli smo u nokaut fazu i ostali su samo najjači i najistrajniji

  • 41
Navijači Argentine Foto: Tanjug/AP

Mundijal je podario pregršt zanmljivih utakmica i iznenađenja u grupnoj, ali sada nema više prava na grešku. Osmina finala je počela i jedna od ovih 16 ekipa biće krunisana kao fudbalski vladar sveta.

Najveće šanse se daju Brazilu, koji igra protiv Južne Koreje, a onda bi se sudario sa dvobojom Hrvatske i Japana.

Takođe, jaku kandidaturu za "boginju" istali su Španci i Francuzi, iako su sa kombinovanim sastavima poraženi u poslednjoj rundi grupne faze.

Ko osvaja Svetsko prvenstvo?

Glasajte

Tu je i Argentina koja je neslavno krenula protiv Saudijske Arabije, ali se nakon toga vratila na pravi kolosek i nastavila ka osmini finala.

Biće zanimljivo i videćemo ko će preživeti u ovoj velikoj borbi.

RASPORED OSMINE FINALA

Subota (3.12.)

16:00 Holandija - SAD

20:00 Argentina - Australija

Nedelja (4.12.)

16:00 Francuska - Poljska

20:00 Engleska - Senegal

Ponedeljak (5.12.)

16:00 Japan - Hrvatska

20:00 Brazil - Južna Koreja

Utorak (6.12.)

16:00 Maroko - Španija

20:00 Portugal - Švajcarska

Ovaj video sniman je Xiaomi12T Pro telefonom

Video: Korteo srpskih navijača gazi kroz Dohu: Srbi krenuli na meč protiv Švajcarske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    3. decembar 2022 | 17:32

    Ne znam ko osvaja ali Srbija igra minimum 1/4 finale a verovatno i 1/2 finale. Svi naši relevantni stručnjaci i faktori tako tvrde već mesecima.? Elem, ovu vrstu cinizma na stranu ali već postaje teška patologija, bolest da se naš narod krivi i omalovažava za sve a faktički ništa se ne pita. Narod je od srpskog fudbala odavno digao ruke. Mediji, selektor, savez i država su ti koji su najavljivali velike rezultate i samo ložili narod i tako pripremili teren za totalno neraspoloženje. Fudbaleri nikada ništa nisu napravili u modernijoj fudbalskoj epohi i kada smo bili sa Mihajlovićem, Mijatovićem, Savićevićem, Jugovićem ...i još gomilom objektivno igrača top klase mi smo maksimalni domet imali da na jedvite jade prođemo grupu. Posle toga, a to su već decenije, uspeh je ne doživeti totalni debakl, ne primiti 5-6 komada, zabeležiti jedan remi i eventualno jednu pobedu. Na osnovu čega su "stručnjaci" najvaljivali tako visoke plasmane.? Imamo nekoliko dobrih igrača a i oni svi zajedno na gomili zbog određenih slabosti ne mogu da funkcionišu na vrhunskom nivou i to je to. Dcenijama stvaramo ili spore igrače sa dobrim tehnikom ili brze koji nisu u stanju loptu da vode na vrhunskom nivou, dakle tehnički teške tarabe. Glavni lajt motivi našeg fudbala su sporost i generalno loše fizičke predispozicije. Nisu u stanju da protiv iole ozbiljnijih ekipa budu stalno blizu protivničkih igrača i da ih napadaju, nego šatro drže neku formaciju dok se protivnik neometano dodaje.

  • Djape

    3. decembar 2022 | 16:33

    Sta kaze mister kiksi?

  • Duki

    3. decembar 2022 | 16:53

    Sta bre ko osvaja? Pa zna se, Srbija! 😂🤣😂🤣 P.S. Nisu stigli da se zaukcu, inace bi sigurno uzeli medalju. Ovako obrukase narod i drzavu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA