"Orlovi su dali maksimum, pokazali su odličan fudbal": Porodica Karić poslala moćnu poruku reprezentaciji

Svi su uz Orlove u ovom trenutku

  • 5
Fudbal Svetsko prvenstvo SP Katar Srbija - Švajcarska fudbalska reprezentacija Srbije Aleksandar Mitrović Foto: MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije se porazom od Švajcarske (3:2) opostila i od učešća na Svetskom prvenstvu u Kataru. 

Posle meča, mnogobrojne javne ličnosti su poslale poruku podrške našoj selekciji, dok se među njima našao i srpski biznismen, Bogoljub Karić. Karić je pisao na svom Instagram profilu, a njegovu poruku prenosimo u celosti.

- Dragi moji, sinoć nismo uspeli da se plasiramo za dalje takmičenje na svetskom prvenstvu u fudbalu, ali sa svim porazima kao i pobedama treba se nositi dostojanstveno. Naši "orlovi" su dali maksimum, videli smo odličan fudbal, veliko požrtvovanje, volju za pobedom, ali jednostavno nismo imali dovoljno sreće.

- Možda su i provokacije dodatno doprinele nervozi, ali sve u svemu naši momci su postigli veliki uspeh samim tim što su stigli o Katara. Nije bilo lako doći do ovog rezultata i neki od velikih favorita se vraćaju kući, dok su autsajderi napravili ogromno iznenadjenje i idu dalje, tako da više nema pravila. Velike fudbalske sile nisu postigle očekivane rezultate, zato što danas svi ulažu u sport, svi se trude da igru dovedu do savršenstva, to je veliki biznis ali su velika i očekivanja.

- Našim "orlovima" sada treba podrška, razumevanje, da nastavimo da ih pratimo i uživamo u fantastičnoj igri u najboljim svetskim klubovima. Videli smo sinoć koliko su želeli tu pobedu i koliko je tuge bilo u njima na kraju meča, koliko su energije dali u ovoj igri i sa kojom srčanošću su branili boje Srbije. Hvala vam na tome! Biće novih prilika i novih pobeda,zato nećemo očajavati, život ide dalje. Želimo vam svaku profesionalnu i ličnu sreću. Uvek ćemo vas podriti i navijati za vas, za našu Srbiju, našu zastavu i himnu na pobednikom postolju. Poslušajte Zaharovu pesmu "Srbijo majko" koju izvode Danica i Danijela Karić. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić

Video: Piksi ostaje selektor: Ne može da se igra Mundijal, a da niste spremni 100%

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA