"Piksi, ti si teški blefer, mogao si primiti i više golova": Hrvati nastavili s napadima na selektora Srbije

Selektor Dragan Stojković Piksi je na tapetu "komšija" posle neuspeha na Mundijalu

  • 11
Fudbal Svetsko prvenstvo SP Katar Srbija - Švajcarska Dragan Stojković Piksi Foto: MN Press

Pucala je visoko Srbija na Svetskom prvenstvu u Kataru, ali je poraz od Švajcarske u poslednjem kolu grupe G (3:2), presudio na štetu Orlova koji su morali dosta ranije da se vrate svojoj kući.

Ovaj poraz od Švajcarske je poslužio i mnogobrojnim komšijskim medijima da ospu paljbu na naš tim, odnosno, na selektora Dragana Stojkovića Piksija. Joško Jeličić, bivši hrvatski fudbaler je prvi, dok su sada na scenu stupili i Robert Šola, glavni urednik "Sportskih Novosti", kao i Ivica Landeka, hrvatski trener.

Njih dvojica su u podkastu "Mundocast" najstrože isprozivali našeg selektora, nazvavši ga bleferom zbog meča protiv Švajcarske.

- Srbija je u utakmicu ušla sa puno emocija i puno taktičke nediscipline. To je nedopustivo na Svetskom prvenstvu i ozbiljna ekipa to ume da kazni - istakao je Ivica Landeka, da bi se nadovezao i gorepomenuti Robert Šola.

- Pomislio sam pre utakmice: Piksi ti ili si genijalac ili teški blefer. Srbi su napali praktično sa sedam igrača. Zamislite da Hrvatska u utakmicu krene sa Livajom, Petkovićem, Kramarićem, Oršićem i Perišićem, bez korektora u veznom redu. Švajcarci su bez problema dolazili u prilike, a odbrana Srbije nije radila ništa u odbrambenom bloku. Piksi je bio potpuno izvan svega. Srbi su primili osam golova u tri utakmice, samo je Kostarika primila više. Treba napomenuti da su i Brazil i Švajcarska promašili još puno prilika - zaključio je Šola.

Video: Kostić: Nećemo da tražimo izgovor, držimo se zajedno! Osvrnuo se i na provokacije!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    3. decembar 2022 | 21:06

    Nemoj da se brinete za nas i vi kockasti ćete brzo kući!!!👌👌👌👌

  • Краљево

    3. decembar 2022 | 20:03

    Neka oni pricaju sta hoce, mi boljeg nemamo

  • q

    3. decembar 2022 | 21:03

    Nek se brinu o sebi nas nek puste na miru.🤷‍♀️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA