≫ 

Fudbaleri Srbije napuštaju Katar: Piksi među prvima ušao u autobus, nije želeo da razgovara s medijma

Gotova je avantura naših Orlova u Kataru

  • 54

Delegacija fudbalske reprezentacije Srbije na čelu sa igračima, napustila je ovog jutra Katar i zaputila se nazad za Beograd.

Iako su mnogi očekivali dosta bolji rezultat, reprezentativci Srbije su završili učešće na Mundijalu u Kataru već u grupnoj fazi, gde su u tri meča uspeli da osvoje samo jedan bod i to remijem protiv Kameruna (3:3).

Meč "odluke", Orlovi su imali u poslednjem kolu grupe protiv Švajcarske, gde bi samo eventualna pobeda mogla da nas odvede u narednu rundu, međutim, Srbija je i tu poražena sa 3:2, te je tako i "bukirala" karte za povratak kući.

Kako se može videti, među prvima je u autobus ušao Dragan Stojković Piksi, selektora naše reprezentacije, koji je prethodno razgovarao sa Nenadom Bjekovićem, Jovanom Šurbatovićem i Stevanom Dikom Stojanovićem koji neće putovati sa igračima, pošto su ušli u odvojeno vozilo koje će ih prebaciti do aerodroma.

Reporter Telegrafa prišao je selektoru i pitao ga da li bi hteo da da kratku izjavu, ali on nije bio raspoložen i samo je poručio da će biti prilike za razgovor u Beogradu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Telegraf Sport (@telegrafsport)

Video: Orlovi napuštaju Katar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valjevac

    4. decembar 2022 | 08:52

    Srecan put Orlovi.. Nek prica ko sta hoce glavu gore. Bar smo bili na SP" Italijani nisu otisli i mnogi drugi. Glavu gore bice jos velikih uspeha!!!

  • Ja

    4. decembar 2022 | 08:47

    Imaju li imalo sramote?

  • Piksi Kiksi

    4. decembar 2022 | 08:16

    "Osam primljenih golova u tri utakmice" Pametnom dosta, aj ćao... Luzeri!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA