Đurovski pita: "Brazil počne sa Militaom na beku, a štoper je u Realu, zašto ne dati takvu šansu Erakoviću?"

On takođe ističe da nije iskorišćen potencijal štopera Crvene zvezde Strahinje Erakovića

  • 47
Komemoracija Marinko Rokvić Foto: ATA Images

Bivši fudbaler i sadašnji trener Boško Đurovski pričao je za TV Prva o kampanji reprezentacije Srbije na Mundijalu rekavši da je defanzivno bilo mnogo problema među Orlovima.

- Ofanzivno su u neku ruku i ispunili naša očekivanja. Ali, mora da se napravi analiza u miru. Zašto je pod znakom pitanja fizička pripremljenost igrača? Ja nisam razumeo da li je to fizička kondicija ili fizičko stanje igrača? Da vidimo ko je odgovoran ako su igrači bili nespremni. Da se neko pošalje u klubove, da se odrade testovi - kazao je Đurovski.

On takođe ističe da nije iskorišćen potencijal štopera Crvene zvezde Strahinje Erakovića.

- Da vidimo i strategiju oko izmena. Da li smo gurnuli nekog mladog igrača na ovom Svetskom prvenstvu? Zašto, recimo, jedan Eraković nije ušao protiv Kameruna? On je štoper, a igra i desnog i levog beka u Zvezdi. Ako vidimo da Brazil počne sa Militaom na desnom beku protiv Švajcarske, a štoper je u Realu, zašto ne dati šansu i tom Erakoviću, koji možda nije u rangu ovih ostalih štopera koje imamo, ali ima tu srčanost. Treba se napraviti dobra analiza, moramo bolje da se organizujemo u našem Savezu - naveo je između ostalog Đurovski.

Ovaj video sniman je Xiaomi12T Pro telefonom

Video: Srpkinja se popela na sto i zapalila Katar: Grmi Doha zajedno s njom pred okršaj Srbije i Švajcarske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milko Djurovski

    4. decembar 2022 | 10:40

    Moj brat je sve u pravu, osim za Erakovića. Prošlo je vreme upisivanja minuta zarad menadzerskih provizija. Da li Eraković ima potencijala da postane odličan igrač? Ne sumnjivo, ali gde je on navikao da igra pod pritiskom, u Super ligi Srbije, gde samo 2 utakmice u sezoni ima pritisak, a sve ostale dres ne oznoji. I mislim da zbog odnosa rukovodstva (čitaj Terzić) kluba u kojem igra prema selektoru, nije jedini pored golmana upisao niti minute. Na žalost, mladi treneri postaju samouki, ili usavršavaju se u inostranstvu ko ima novca, ali je to druga tema. Ipak smo mi Srbija

  • Rony

    4. decembar 2022 | 10:41

    Pitaj Piksija ti si bio njegova desna ruka u Japanu ,šta više niste dobro?

  • Djurovski burek trener

    4. decembar 2022 | 12:13

    Ajde bre ne lupetaj kakav Erakovic? On je poveden na silu! Idi Bosko sad po burek kod Terze zaradio si ga pominjanjem tog klinca ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA