Ekskluzivno! Pogledajte snimak dolaska Orlova u Beograd, nasmejani su uprkos svemu

Nasmejani, vedri, to je duh, idu dalje uzdignuta čela

  • 62

Srpska fudbalska reprezentacija doletela je danas iz Katara u Beograd posle eliminacije sa Svetskog prvenstva već u prvoj fazi takmičenja. Orlovi su sleteli negde oko 16 sati na aerodrom "Nikola Tesla", brzinski su prošli kroz pasošku kontrolu i kroz VIP izlaz se ukracli na autobus i dalje ka svojim lokacijama.

Konačno, predahnuće posle burnih događaja i borbe.

Njihov dolazak je donekle bio obavijen velom tajnosti, nisu igrači želeli pompu po povratku u Beograd, niti svetla reflektora i bliceva, ali nisu mogli da izbegnu "susret" sa objektivima fotoreportera i one najmlađe navijače koji su ih strpljivo čekali pred aerodromskom zgradom.

Nije bilo jednostavno zabeležiti dolazak najboljih srpskih fudbalera, ali Telegraf je, ipak, uspeo da dođe do ekskluzivnog snimka izlaska igrača iz aviona i napuštanja piste. Jedan za drugim iz utrobe aviona izlazili su Živković, Kostić, Gudelj, Mitrović i ostali, vedri, nasmejani, dobro raspoloženi, baš kako valja.

Privilegiju da među prvima pozdrave fudbalere imali su radnici sa piste koji su pripremili sletanje aviona, iskoristili su momenat da se jave, da slikaju reprezentativce, da ih ohrabre i obodre. Igrači su im otpozdravljali. 

Na onom malom parčetu zone gde su navijači mogli da im priđu, ispred zgrade, srpski fudbaleri su srdačno izlazili fanovima u susret i njihovo kratko druženje sa najmlađim navijačima bio je i najlepši prizor današnjeg dana povratka Orlova sa Mundijala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    4. decembar 2022 | 18:10

    IMAJU MILIONE I.SAD CE DOBITI PARE ZA OVU OCAJNU IGRU PA I JA BI SE SMEJAO ....A VI BEDNICI NERVIRAJTE SE.....

  • Dejan

    4. decembar 2022 | 18:37

    Nemaju kredite kiriju i svakodnevne muke zašto ne bi bili nasmejani. Najveci im je problem u životu koji ce auto voziti i koju ce domaćicu sa splava pokupiti

  • Miso

    4. decembar 2022 | 18:24

    Došli ljudi sa odmora iz toplih krajeva.Sto bi bili neraspolozeni?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA