≫ 

Hit objašnjenje slike Knol Dol i lokalaca: "Nisu je slikali zato što im se sviđa, već zato što im se ne sviđa"

Niko nije imun na Ivanine čari, pa ni muškarci u Kataru

  • 1
Knoll Doll Foto: Andre Paes / Alamy / Alamy / Profimedia

Hrvatska navijačica Ivana Knol, sada već i globalno poznata kao "Knoll Doll" svojom pojavom pobuđuje maštu muške populacije gde god da se pojavi u Dohi. Tamo, u epicentru fudbalskog sveta, Ivana je ponela i nezvaničnu titulu "najseksi navijačice" Mundijala i definitivno je obeležila dosadašnji tok Svetskog prvenstva, makar kada je reč o aktivnostima van terena.

Na njenu pojavu, jasno, nisu imuni ni lokalci, žitelji Katara, kojima uskogruda pravila ponašanja ne dopuštaju da se, makar u javnom prostoru, upadljivo osvrću za krajnje prijatnim pojavama kakva je najpoznatija hrvatska navijačica.

Ali, to je jednostavno jače od njih. Živi su ljudi.

Upravo je fotografija dvojice navijača, lokalaca, kako zure u Ivanu, ali je i fotografišu dok prolazi pored njih, postala hit na mrežema. I dok čitav svet, bez izuzetka, vidi koliko su dvojica muškaraca zaluđeni oblinama Hrvatice, zbog čega ne skreću pogled sa nje, jedan uticajni građanin Dohe se javio da objasni svetu kako njegovi sunarodnici, pazite sad ovo, nisu slikali Ivanu zbog toga što im se dopada, već zato što im se ne dopada?!

Knoll Doll Foto: Andre Paes / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovu izjavu, koja je izazvala smeh svakog ko je pročitao, dao je Mohamed Hasan Al-Džefairi, poznati katarski preduzetnik, investitor i javna figura, čovek koji je postao poznat po tome da je napravio robota.

On je stao u odbranu svojih zemljaka, ali pomalo nevešto. Pokušao je da objasni ljudima prave namere dvojice navijača na stadionu kada su ugledali seksipilnu Hrvaticu.

- Za vašu informaciju, oni su je fotografisali ne zato što im se ona dopada, već zato što im se ne dopada kako se obukla jer time vređa našu kulturu - napisao je Al-Džefairi na svom Tviter nalogu.

- Možete to proveriti, svaki građanin Dohe i Katara bi to isto uradio - poručio je takođe, želeći da ispadne što ubedljviji.

Ali, nije bio uverljiv. Za mnoge, samo je hteo da "opere" svoje sunarodnike, da ih opravda, što su mnogi prepoznali.

- Bez uvrede gospodine, ali vaše opravdanje je smešno. Pogledajte lica ove dvojice, govor tela i kako drže telefone. Njihove namere su jasne - napisao je jedan tviteraš.

- Morate priznati da ni katarski muškarci nisu imuni na ovakve prizore, kažem ovo kao građanin Katara - dovršio je tvit korisnik ove društvene mreže.

Naravno, Ivana je iskoristila i ovaj trenutak slave da privuče još pratilaca na svoju Instagram stranicu. Pomenutu fotografiju je postavila na svoj nalog i privukla novu armiju pratilaca, koja sada već broji preko milion ljudi.

- To je to, tip je uhvaćen na delu. Žena ga čeka kući sa čekićem - napisala je Ivana u opisu slike.

Dobila je podršku sa svih strana.

- Puna podrška Hrvatskoj - poručio joj je jedan obožavalac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA