Sterling hitno morao kući, naoružani pljačkaši mu provalili u kuću, neizvestan je za nastavak Mundijala

Loše vesti za selekciju "tri lava"

  • 0
Rahim Sterling, Fudbalska reprezentacija Engleske, Fudbalska reprezentacija Danske, penal, EURO 2020 Foto: AP/Tanjug

Brzonogi reprezentativac Engleske Rahim Sterling nije bio u konkurenciji za utakmicu osmine finala Svetskog prvenstva između Engleske i Senegala (3:0), što je mnoge iznenadilo, ali razlog tome nije taktičke prirode selektora Sautgejta niti ima veze sa fudbalom.

Da nešto ozbiljno nije u redu u vezi sa Sterlingom moglo se već naslutiti po objavi engleskog Saveza na Tviteru, koji je izostanak Rahima objasnio "porodičnom situacijom", da bi engleski list "The Sun" otkrio da je 27-godišnji igrač Čelsija hitno otputovao u Englesku zbog oružane provale u njegov dom.

Novinar Abka Fic-Henli objavio je kako su naoružani pljačkaši provalili u Sterlingovu kuću u Londonu te iz nje odneli nakit i razne vredne stvari, i to u trenutku kada je porodica fudbalera bila u kući.

- Iz kuće je nestalo gotovo sve što vredi i čega su se mogli dočepati. Čini se da je pljačka dobro isplanirana - rekao je izvor blizak istrazi, a prenosi Fic-Henli.

Sterling je u Kataru odigrao dve utakmice te postigao jedan i asistirao za još jedan pogodak.

Ekipa selektora Gereta Sautgejta pobedila je Senegalce i bez pomoći Sterlinga, u četvrtfinalu će na Francusku, sa ili bez Sterlinga na raspolaganju, ostaje da lebdi pitanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA