≫ 

Piksi prozvao Karija Pešića: "Ja sam odgovoran, neću otići negde avionom i samo poslati saopštenje"

Ovo niko nije očekivao

  • 6

Fudbalska reprezentacija Srbije je završila učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru već u grupnoj fazi, što je bio alarm i našem selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju da sazove konferenciju, kako bi objasnio neke stvari.

On je odmah na početku izlaganja malo i "podbo" svog kolegu iz košarkaške reprezentacije, Svetislava Pešića Karija, koji posle kraha na Evrobasketu nije želeo da se pojavi na konferenciji, već je samo poslao saopštenje.

- Neko ko je odgovoran čovek, a smatram da sam odgovoran, sazvao sam konferenciju iz dva razloga. Prvo je poštovanje i respekt prema medijima, a drugi je javnost. Želim da objasnim neke stvari zbog javnosti, da čuju iz prve ruke utiske sa Mundijala u Kataru. Želim da napomenem da sam tačno 20 meseci na mestu selektora reprezentacije Srbije, za ovih 20 meseci, od tri cilja koja sam postavio, kako ja tako i organizacija, dva smo uspeli da ostvarimo, a treći nije ostvaren. Prvi cilj je da u jednoj teškoj grupi u kvalifikacijama završimo na prvom mestu i kvalifikujemo se na SP.

- Drugi, posle žreba za Ligu nacija, gde smo se našli u teškoj grupi, rekli smo da nas interesuje prvo mesto i uspeli smo i taj cilj da ostvarimo. Treći cilj, da prođemo grupu na Mundijalu, to nismo uspeli. Zato sam pred vama da objasnim viđenje iz mog ugla i praktično da objasnim zašto je do toga došlo. Interesuje vas verovatno samo ovo poslednje.

- Neću biti neko ko će sesti na avion i otići negde i poslati neko saopštenje, pošto je to u našem fudbalu moderno da se tako saopštenja pišu. Ja smatram sebe odgovornim i zato sam tu i ovde, zato sam sazvao ovu konferenciju za štampu.

Video: Fudbaleri sleteli u Beograd, Piksija sačekao crni audi, klinci spopali Sergeja i Vlahovića za selfi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gale 86

    5. decembar 2022 | 14:25

    Prozvao je Terzića pričom da je moderno da se pišu saopštenja u našem fudbalu.

  • Veljko

    5. decembar 2022 | 15:22

    Kriv si Piksi!!!Razlozi?Koga briga koji su,najgori smo na SP i primili najviše golova,gde nam je golman jedan od boljih u timu.Tačka!!

  • Dragan

    5. decembar 2022 | 16:06

    Pešić je sa reprezentacijom bio prvak sveta! Piksi je blefer, zaboravio je šta je izjavljivao pre prvenstva, mi nismo. Zato, odlazi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA