≫ 

"Neki su hteli da proguraju svoje igrače, ali ja imam stav": Piksi objasnio zašto je poveo svoj sastav u Katar

Seletkor je istakao i da su mnogi spoljnji faktori želeli da utiču na njegove odluke

  • 6

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, odlučio je da odmah po povratku u Beograd zakaže i konferenciju za štampu, gde će pričati o mnogim stvarima koje su uslovile da se Orlovi vrate iz Dohe već u grupnoj fazi.

Ono što je često Piksi potencirao jeste i nespremnost tima, odnosno, problemi sa povredama i nekim "spoljašnjim" faktorima. Piksi je zato iskred do srži rekao i medijima da je ovaj tim njegova odluka, te da on nije "sastavljan u kancelariji".

- Bilo je razmišljanja na tu temu, niko nije rezervisao mesto u timu. Bila su neka uveravanja da ima dovoljno vremena, da će se učiniti sve da budemo spremni. Odlučili smo se zato za ovaj sastav. Samo da napomenem, lista od 26 igrača koja je napravljena, nije se pravila po kancelarijama, nije se gledao ničiji interes, ta lista je napravljena vrlo trezveno, hladne glave, to su igrači koji su izneli teret kvalifikacija.

- Video sam to u medijima, niko nije imao primedbu, uvek je bilo spoljnih faktora koji utiču na listu, koje hoće interese da proture. Ali ja sam neko ko ima svoj stav i taj stav teško menja, pošteno radim svoj posao, za dobrobit našeg fudbala. Nijedan me interes ne zanima. Sami ste konstatovali da je ovo realna lista. Ovo se dešava prvi put. Nijednog igrača zarad nekog interesa ne dodajem, zaslužili su svi da se nađu na smotri.

Video: Piksi ostaje selektor: Ne može da se igra Mundijal, a da niste spremni 100%

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draža

    5. decembar 2022 | 15:25

    Imenom i prezimenom!!! Dosta je vise neko,neki,razni i sl. Imenom i prezimenom osim ako nije fora...

  • Jeremijs

    5. decembar 2022 | 15:18

    Koji neki? Dajte imena. Dokle će se ići sa tim neki ljudi su u neko vreme na nekom mestu nešto rekli?

  • darko

    5. decembar 2022 | 15:14

    bravo za selektora👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA