≫ 

"Pitali su kakav je ovo cirkus, šta ovi rade": Piksi otkrio kako su fudbaleri reagovali na dešavanja u FSS-u

Možda bi i ovo moglo da se podvede pod dešavanja koja su neposredno uticala na sam plasman u Kataru

  • 6
Dragan Stojković Piksi Foto: Nikola Tomić

Reprezentacija Srbije se nije baš proslavila u Kataru, gde je takmičenje na Svetskom prvenstvu u Kataru završila već u grupnoj fazi.

Ono što je još obeležilo i sam put u Kataru, jesu peripetije u Fudbaslkom savezu Srbije oko izbora, kada su zaustavljeni izbori i kada smo bili jedina reprezentacija koja nema zvaničnog predsednika saveza.

Piksi je rekao da je to iznenadilo njega, ali i sve njegove igrače, koji su ga upitali kakav je ovo cirkus.

- Videli ste, bili ste svedoci svih dešavanja, iako se ne bavim politikom, to nije lepo, to je negativno i ne treba da se dešava, ali se desilo. Mi smo majstori da sami unesemo nemir i pokvarimo atmosferu. Tajming nije dobar, jer je to 10 dana pred odlazak, ali Bože moj, to nije alibi. Neka se ljudi bave problematikom i rešavaju kako je znaju i umeju, nije na meni da radim na tome. Da mi se svidelo, nije mi se svidelo. Da su me igrači pitali "kakav je ovo cirkus, šta se radi", jesu i čudili se čudom je li to moguće. Ja sam negde to po strani ostavio, rekao im da puste to, da su to druge stvari, da ne gube energiju na nešto što ne treba da ih interesuje. Ne možete da pobegnete od nečeg evidentnog - istakao je Piksi.

Video: Neću kao neki sesti na avion i poslati saopštenje: Prvo obraćanje Piskija nakon Mundijala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    5. decembar 2022 | 16:13

    To je presudilo, kljucni problem, kao i slabija forma Vlahovica i Mitra! A ne losa taktika selektora i katastrofalna formacija i postavka zadnje linije i celokupno vodjenje meceva, od izmene, taktike pa nadalje..Hahahhahahaha..Ovaj Piksi samo prodaje maglu fudbalskim lakovernim neznalicama koji su pogledali u zivotu 10 utakmica, a takvih je nazalost vecina. Ja prvi ga volim i cenim pre svega kao igraca ali nazalost kao trener ima jako slabo znanje

  • Draža

    5. decembar 2022 | 15:17

    To je presudilo!😂

  • Rip

    5. decembar 2022 | 15:24

    Sve je ok što se tiče dešavanja u fss-u,samo majstore zaboravio si samo jednu stvar,da si ti bio taj koji je inicirao izbor Bjekovića kao jedinog kandidata za predsednika samo deset dana pre početka s.prvenstva i samim tim omogućio niz negativnosti oko izbora.Mislim ako si ti toliko nevin da je izbor trebalo održati posle prvenstva,ovako ostaje gorak ukus oko svega što se dešavalo pre za vreme i posle prvenstva u Kataru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA