Evo gde i kada možete da gledate uživo na TV-u mečeve: Maroko - Španija i Portugal - Švajcarska

Reprezentacije "krče put" ka četvrtfinalu

  • 0
Portugal Foto: Tanjug/AP

Svetsko prvenstvo u fudbalu nastavlja se mečevima osmine finala, a ovog utorka sastaju se Maroko i Španija, kao i Portugal i Švajcarska. 

Španija je u u osminu finala prošla kao drugoplasirana reprezentacjia grupe E pošto je prvo ubeldjivo savladala kostariku, potom je odigrala sa Nemačkom 1:1, da bi u poslednjem kolu izgubila od Japana koji je dalje otišao kao prvoplasirani tim. Ovakav ishod uticao je da Nemačka ode kući, a sam duel Španije izazvao je brojne polemike pošto mnogi fudbalski stručnjaci smatraju da su ovaj meč namerno pustili kako bi osminu finala igrali protiv selekcije Maroka.  Sa druge strane, Maroko je jedno od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg dela Mundijala pošto je u, i te kako, teškoj grupi sa Hrvatskom, Kanadom i Belgijom izborio prvo mesto.

Ovaj susret počinje u 16 sati.

Kada je reč o drugom duelu dana, koji počinje od 20 sati, i u kojem se sastaju Portugal i Švajcarska, bitno je napomenuti da su mnogi pre samog prvenstva, baš ovde videli Srbiju kao potencijalnog protivnika Kristijana Ronalda i "drugova".

Ipak, posle poraza Orlova od Švajcarske u grupnoj fazi, tim Dragana Stojkovića Piksija se vratio kući. A navijačima ostaje da "bez mnogo nervoze" prate nastavak Mundijala.

Oba meča današnjeg dana možete pratiti na kanalima RTS 1 i Arena sport Premium 1.

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA