≫ 

Japan imao specijalan zahtev posle meča sa Hrvatskom, mediji ostali u čudu

Japanci poštuju mere

  • 1
Fudbalska reprezentacija Japana Foto: Tanjug/AP

Nošenje maski i bilo šta vezano za korona virus, iako je donedavno bilo aktuelno, s naše tačke gledišta izgleda kao da se desilo u davnoj prošlosti.

Kako u Srbiji, tako i u Kataru gde se održava Svetsko prvenstvo. Bukvalno na “prste jedne ruke” možes da izbrojiš ljude koji na svojim licima imaju maske. Osim navijača iz Japana i Južne Koreje koji bez njih praktično nigde ne idu.

Otuda i ne čudi specijalan zahtev reprezentacije Japana koji se tiče miks zone posle meča sa Hrvatske, a posle kog je većina novinara ostala u čudu - jer im je naloženo da moraju da imaju maske na licu.

- Gospodine, morate ovo da uzmete - rekli su nam na ulazu u miks zonu, a na pitanje šta će mi kada nijednom do sada nije trebala, stigao je odgovor:

- Selekcija Japana je striktno tražila da se nose maske prilikom susreta sa njihovim igračima.

Japanci su inače jedina selekcija uz Englesku koja posle utakmica, ali i u svojim trening kampovima, insistira nošenje maski kada su u pitanju novinari i bilo ko sa strane.

Video: Piksi o igračima koje je poveo u Katar: Treba da smo ponosni, neki su pod injekcijama igrali!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😷🚫

    5. decembar 2022 | 23:32

    Што је онда не носе у току утакмице..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA