Veliki skandal u Kataru: Samjel Eto nokautirao kamermana, udario ga kolenom u glavu

Navodno, bio je nezadovoljan onim što mu je ovaj dobacivao

  • 1
Fudbalska reprezentacija Kameruna Foto: Tanjug/AP

Veliku bruku i sramotu u Kataru napravio je nekada legendarni fudbaler, a sada predsednik Fudbalskog saveza Kameruna, Samjuel Eto. On je posle utakmice između Brazila i Južne Koreje koju je posmatrao sa tribina ušao u fizički obračun sa jednim kamermanom.

Naime, nakon što su brojni navijači potpuno normalno dobili sliku sa Etoom, jedan je nastavio da ga prati u stopu sa kamerom i da ga snima. Navodno, uzvikivao je ime sudije Gasame, koji je delio pravdu na meču Alžir - Kamerun i debelo oštetio prvopomenutu selekciju i koja smatra da je bila osakaćena i zbog toga propustila Mundijal u Kataru.

Ovom je "pao" mrak na oči. Obezbeđenje je prišlo da mu otme kameru iz ruku, a Samjuel Eto je besno krenuo u napad. Prvobitno su ostali uspeli da ga spreče da dođe do mladića, ali ovaj je nastavljao da gura napred.

I Samjuel je uspeo da uradi ono što je naumio. Udario je nekoliko puta ovog mladog čoveka, a od poslednjeg udarca kolenom u glavu je ovaj pao na zemlju. Uspeo je da se pridigne nakon nekoliko trenutaka, dok su ostali odvukli Etoa u stranu.

Ostaje da se vidi da li će katarske vlasti pokrenuti neku vrstu postupka protiv Kamerunca zbog nasilja ispred stadiona.

Video: Legenda svetskog fudbala od danas u penziji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    6. decembar 2022 | 14:19

    Provocirao je, smejao se, tražio, i na kraju dobio šta je tražio... nestao mu je onaj bezobrazni osmeh sa lica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA