≫ 

Čak 70% anketiranih Portugalaca ne želi da Ronaldo počne meč sa Švajcarskom

portugalski list Abola je oslušnuo stav navijača

  • 1
Portugalija Gana Svetsko fudbalsko prvenstvo Katar Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo trenutno nije najomiljenija ličnost među navijačima u Portugaliji za koje je, u predvečernje meča sa Švajcarcima u 1/8 finala Mundijala, više smetnja, nego što je faktor stabilnosti i kvaliteta, i vide ga kao višak u ekipi selektora Santoša za ovaj važan duel.

Zbog svog nadobudnog ponašanja i ega koji nadilazi svlačionicu i remeti mir, Ronalda mnogi ne žele da vide u timu, i takav stav preovladava u javnosti, pokazuje anketa sportskog lista "Abola"

Portugalci su se, pokazaao je upitnik, većinski negativno izjasnili po pitanju igranja Ronalda protiv Švajcarske.

Čak 70% anketiranih je odgovorilo sa "ne" na pitanje "da li bi Ronaldo trebalo da počne meč?", dok 30% smatra da mu je mesto u timu od starta utakmice koja Portugaliji donosi prolaz u četvrtfinale.

Ronaldo je na Mundijalu u Kataru manje po igri, a više po nekim drugim stvarima privlačio pažnju na sebe. Nije mogao da se pomiri što mu nije priznat gol protiv Urugvaja, pošto je loptu tek okrznuo pramenom kose, a u međuvremenu je stigla vest da je poptisao najveći ugovor u istoriji fudbala sa Saudijskim timom Al Nasr - za 200 miliona evra po sezoni.

anketa abole Foto: abola.pt

Video: SPORTKAST Pa dobro, sigurno: Zoran Bambi Tošić - Mitar je srpski Ronaldo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA