≫ 

Najluđi navijački stajling u Kataru: Ljudi-krave krenuli na stadion da kantama ometaju Ronalda i družinu

Spremne su i kante za mleko, da se diže buka

  • 4

Video: Švajcarci bubnjevima probudili Dohu

Srbija je, za navijače Švajcarske, arhivirana, vreme slavlja zbog pobede nad orlovima je prošlo jer "Sajdžije" već danas od 20 sati čeka velika utakmica osmine finala protiv Portugalije.

Otud je i ambijent među fanovima selekcije ove alpske zemlje pojačano euforičan, čeka se novi veliki rezultat, i to se iz perspektive fanova tima Murata Jakina nikako ne sme propustiti.

Srećnici koji su tamo biće silan vetar u leđa ekipi. A ima ih svakakvih.

Navijači Švajcarske polako pristižu na stadion, a pažnju izveštača Telegrafa koji su na licu mesta privukla su dva gospodina koji su ka poprištu fudbalske bitke krenula u moguće najluđem navijačkom stajlingu u Kataru - u kostimima krava. I prava su atrakcija.

Najupečatljiviji utisak, uz kostim, su kantice za mleko kojima su lupali i najavili svoj dolazak, a moguće da će tako i pokušati da ometaju igrače Portugala. Pitanje je samo šta će reći lokalni Hindusi kojima je krava, kao što je poznato, sveta životinja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA