≫ 

Slika koja najbolje opisuje veličinu Kristijana Ronalda: On na klupi, reporteri škljocaju kao da je sam Bog

Iako je u završnoj fazi karijere, Ronaldo je i dalje onaj koji najjače sija

  • 0
Kristijano Ronaldo Cristiano Ronaldo fotoreporteri Portugalija Švajcarska Svetsko fudbalsko prvenstvo Katar 2022 Foto: Profimedia/Abaca Press

Polako, karijera Kristijana Ronalda (37) ulazi u završnu fazu. Još dve-tri godine, toliko kažu da će se igrati lopte u Saudijskoj Arabiji za stotine miliona, i jedan od najvećih svih vremena reći će zbogom sportu u kojem je pomerio sve dotad viđene granice.

Čovek-fudbal. Zvezda. Neponovljivi.

Da je tako, da je i dalje onaj oko kojeg se vrti fudbalski svet, da je centar tog sveta, čist dokaz je prizor viđen pred meč Portugalije i Švajcarske u osmini finala Svetskog prvenstva.

Ronaldo je voljom selektora Fernanda Santoša ostao na klupi, ali i kao rezerviste u njega su bile uprte sve oči svih na stadionu. On je zvezda, drugi mu, u tom pogledu, nisu ni do vrha štucni.

Tiskanje fotoreportera pred klupom Portugalije pred utakmicu, značilo je samo jedno. Ko nije bio obavešten da Ronaldo meč kreće sa klupe, po tom prizoru znao je gde se nalazi najveći Portugalac. Tad mu je sve bilo jasno.

Poput filmske zvezde Ronaldo je sedeo pomiren sa sudbinom da više nije onaj koji se za sve pita na terenu, ali da li zaista više mari za to kad ga svet ovako obasipa pažnjom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA