Fizio FSS-a završio u bolnici, hitno ga operisali u Kataru: Drama u taboru Orlova za koju se nije znalo

Prava drama viđena je u taboru Orlova posle meča sa Brazilom, kada je posle jedne bezazlene šale povređen fizioterapeut Goran Zuvić

  • 13
Goran Zuvić Foto: MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je krah na Svetskom prvenstvu u Kataru, a Dragan Stojković Piksi imao je niz malera i pehova tokom Mundijala u Kataru sa povređenim igračima, o čemu je i pričao opširno na konferenciji za medije po dolasku u Beograd.

Međutim, nije bilo samo povreda među fudbalerima, već je maler poterao i neke članove stručnog štaba. Kako saznaje Telegraf, u taboru Orlova bila je prava drama posle meča sa Brazilom, kada je posle jedne bezazlene šale povređen fizioterapeut FSS-a, Goran Zuvić.

On je tom prilikom zadobio povredu, naprsnuće kuka, pa je morao hitno da bude operisan u Dohi.

Naime, nakon meča sa Brazilom, igrači su u šali hteli popularnog "Mačeta" da bace u bazen, što su radili sa još nekim članovima stručnog štaba. Pošto je Goran Zuvić u tom momentu kod sebe imao mobilni telefon, hteo je da ga ostavi sa strane, da ne bi s telefonom završio u bazenu, a nakon toga se sapleo o torbu i pao.

Ispostavilo se da je zadobio ozbiljnu povredu kuka, a na sreću nije došlo do još ozbiljnije povrede, a moglo je da je udario glavom.

Reprezentacija je nakon te povrede i operacije koju je morao da ima odmah u Dohi, bila oslabljena za njegovo prisustvo, a pošto je poznat kao jedan od najboljih fizioterapeuta u zemlji, sigurno da je nedostajao i igračima, naročito onima koji su imali problema sa povredama.

Goran Zuvić inače već godinama radi u reprezentaciji Srbije, a čak 25 godina radi i kao fizioterapeut FK Crvena zvezda.

Inače, malerozni fizio FSS-a je tokom Mundijala doživeo i neplaniranu popularnost na društvenim mrežama, kada su isplivale navodne njegove prepiske o fudbalerima i pojedinim aferama sa ženama, zbog čega je u jednom momentu i Vlahović morao javno da izađe na konferenciju za medije i sve demantuje i zapreti tužbom onima koji sve to poturaju.

Video: Vlahović o tračevima na društvenim mrežama: Neće preko mog imena skupljati poene! To su mali ljudi

Ovaj video sniman je Xiaomi12T Pro telefonom

(Izveštači Telegrafa iz Katara, Zorica Radulović, Dušan Uštević i Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trki

    7. decembar 2022 | 16:46

    Ovo je onaj što je pustio priču za gospodju Rajković i trojku. Verovatno je dobio batine, kakav crni bazen.

  • Baja

    7. decembar 2022 | 16:47

    Ja sam mislio Piksi će završiti u bolnici kako je izgledao na klupi 🥵

  • Eeeee

    7. decembar 2022 | 18:31

    Momci su se radovali i zabavljali posle poraza od Brazila primereno svom intelektu, gurali su se u bazen....fudbaleri,sta drugo reći i očekivati...Obzirom da nisu imali ovako dobrog fizioterapeuta resena je misterija zasto nismo prosli grupu!Ostaje samo pitanje obzirom na njegovo tracareanje da li je bas slucajno pao ili se okliznuo na koru od banane,sto bi se reklo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA