≫ 

"Spremni smo za borbu, neka oni samo plešu": Dejan Lovren najavio žestok otpor Brazilcima

Hrvati veruju da imaju adute za najveću utakmicu u Kataru

  • 14
Dejan Lovren, Hrvatska, Kanada Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Hrvatske veruje u čudo protiv Brazila. Luka Modrić i družina sa oreolom viceprvaka sveta idu na megdan ekipi koju su mnogi već proglasili budućim šampionom planete. Meč Titeovog i Dalićevog tima prvi je četvrtfinalni na Mundijalu (petak, 16), "Kockasti" moraju prihvatiti ulogu autsajdera, ne beže od toga, ali ne beže ni od činjenice da imaju adute da pomrse račun Južnoamerikancima.

- Brazil je favorit, ima dve jake ekipe po kvalitetu igrača, mogu promeniti ritam utakmice. Nemamo problema sa time što su oni favoriti, cenimo i poštujemo svakoga i tako ćemo se pokazati na terenu - izjavio je u najavi utakmice iskusni Dejan Lovren koji je, uz Joška Gvardiola, odigrao vse četiri utakmice na Mundijalu od početka do kraja.

Na pitanje kako zaustaviti Brazil, Lovren je rekao:

- To mora učiniti svih jedanaest igrača. Ko god bude igrao. Imaju opasnu ekipu, individualno su fantastični, mi smo spremni za borbu.

Hrvatski novinari pitali su Lovrena da li misli da je ples koji Brazilci izvode kao proslavu gola zapravo nepoštovanje prema protivnicima.

- Čuo sam se sa svima (bivšim saigračima Brazilcima, prim. aut) osim sa onima sa kojima igram za dva dana. Svi su mi poželeli sreću. Nadam se da ćemo i nakon utakmice biti u dobrim odnosima. Što se tiče plesa, mogu raditi šta hoće, ne vidim da u tome nema respekta. Brazilci su se rodili i žive uz pesmu, znam kako dišu i ne vidim ništa loše u tome. Naravno, sve ima svoju granicu - poručio je defanzivac Zenita.

Video: Hit odgovor najprovokativnije hrvatske navijačice za šeike koji su je fotografisali s leđa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    7. decembar 2022 | 19:57

    I vi ćete podleteti pod točkove kao Švicerland 😆

  • skoro pa petarda

    7. decembar 2022 | 19:34

    nemmmmmmmate igre..sreca vas pogledala a sad realnost 4 - 0 i to ce biti dobro..

  • Bozo

    7. decembar 2022 | 20:26

    Oni ce da plesu sambu do finala a vi ste svakako spremni za doma

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA