≫ 

Savićević prognozirao ishod meča Brazila i Hrvatske: "Mislim da je Hrvatima to prevelik zalogaj..."

Interesantno je da je Savićević dao veću prednost Holandiji nego Argentini

  • 11
Dejan Savićević Foto-kolaž: MN Press, Tanjug/AP

Bivši fudbaler, a sada predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore, Dejan Savićević u analizi za Vijesti analizirao je sve četvrtfinalne parove Mundijala, a Hrvatskoj u prvom meču (danas, 16 časova) protiv Brazila daje male šanse.

- Na papiru je Brazil veliki favorit. Nije samo kvalitet na strani Brazilaca, već i fizička snaga, što smo vidjeli u dosadašnjim mečevima. Zato bi bilo veliko iznenađenje da Hrvatska prođe. Hrvatima svaka čast, jesu imali i malo sreće, ali nisu nezasluženo došli do četvrtfinala. Mislim, ipak, da je Brazil preveliki zalogaj - rekao je Savićević.

Interesantno je da je Savićević dao veću prednost Holandiji nego Argentini.

- Mislim da Argentina nije favorit i da su šanse podjednake. Možda Argentinci imaju veće iskustvo, rekao bih da je sve ostalo na strani Holandije i ne bi za mene bilo nikakvo iznenađenje da prođe. Nisu me Argentinci oduševili, Mesi je i dalje nosilac igre, ali nije to više Mesi od kojeg treba strahovati. Ovo je njegov posljednji Mundijal, sanja da osvoji trofej, kao i cijela Argentina, ali za mene su favoriti drugi - Francuska i Brazil. Ipak, ono što sam vidio jeste da su argentinski navijači najbrojniji i najvatreniji - i zbog njih, koji su prošli toliki put, od kojih su mnogi četiri godine skupljali novac za to, bilo bi možda lijepo da Argentina ode što dalje i osvoji Mundijal, ali po meni vrlo, vrlo teško - kazao je između ostalog Savićević.

Ovaj video sniman je Xiaomi12T Pro telefonom

Video: Hit odgovor najprovokativnije hrvatske navijačice za šeike koji su je fotografisali s leđa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIXY

    9. decembar 2022 | 10:49

    Pa bio im je prevelik zalogaj i proslo finale,oni su ipak vice prvaci sveta,verovatno ce me moje patriote nagraditi sa more negativnih lajkova, ali imam duboko postovanje za ono sto oni rade i naravno navijam za njih,jer sport treba da bude samo sport

  • Bukač

    9. decembar 2022 | 11:24

    ... ja prognoziram da komšije igraju finale a Dekiju plaćam piće ako promašim on meni ne mora.

  • Podgorica

    9. decembar 2022 | 10:58

    Neka ste dali prostora veliko prijatelju CZ. Znate li vi u Srbii da je ovaj lik bio jedan od agitatora razbijanja SCG, jedan od glavnih podrzavalaca politike Mila Djukanovica koji je priznao KiM i da je prijetio radniku u Savez da ce dobiti otkaz ako bude izlazio na Litiije za odbranu Vrkve?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA