Žoao Feliks: "Ronaldo? Neću vam odgovoriti na to pitanje, ali imam poruku za portugalski narod"

I vezistu Atletika iz Madrida su pitali o situaciji sa Kristijanom

  • 0
Žoao Feliks

Foto: Tanjug/AP

Iako nije bio na konferenciji za medije pred meč sa Marokom, portugalski napadač Kristijano Ronaldo je svakako bio "goruća tema" iste.

To se jasno videlo već kod prvog pitanja za selektora Fernanda Santoša, koji je tom prilikom otkrio pravu istinu oko Ronalda, a slično je na svojoj koži osetio i Žoao Feliks koji je prvi odgovarao na pitanja novinara.

Naravno, prvo je bilo vezano za priče da igrači nisu u dobrim odnosima sa Kristijanom i da je ovaj hteo da napusti Mundijal.

- Neću odgovoriti na to pitanje, o svemu je već rečeno. Samo želim da pošaljem poruku portugalskom narodu. Portugal je nacija koja je došla do 1/4 finala SP i mislim da svi treba da se držimo zajedno i da ne pogoršavamo situaciju.

Zatim je usledilo još jedno, vezano za to da je pritisak na mlađim igračima veći kada je Ronaldo na terenu.

- Ne osećam pritisak da je uvek potrebno dodati loptu Ronaldu. Mi na terenu pokušavamo da uradimo najbolje na terenu, da dajemo loptu igraču koji je najbolje pozicioniran. Tako da ne mislim da je neophodno dati loptu Ronaldu. Možda igramo drugačije bez njega iz nekih drugih razloga, nevezano da li je on na terenu ili nije. Uvek koristimo istu taktiku, to nema veze sa tim da li je Ronaldo u igri ili je na klupi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA