≫ 

Lepotica Mara iz autobusa napravila ludu žurku za Holanđane, šeik obletao oko nje

Sve je spremno za spektakl Holandije i Argentine

  • 0

Zagreva se atmosfera ispred Lusail stadiona, gde se od 20.00 sastaju Argentina i Holandija u jednom od klasika svetskog fudbala, a ujedno i jednog od derbija četvrtfinala Mundijala u Kataru.

Iako su navijači Argentine brojčano nadmoćniji, i Holanđani su se potrudili da se čuju ispred stadiona.

Naime, u Lusail bulevaru, koji je nekoliko stotina metara od stadiona, Holanđani su oeganizovali okupljanje i žurku uz DJ Maru, kovrdžavu lepoticu koja "vrti" hitove i podiže atmosferu među navijačima. Za sada su Holanđani u manjini, ali su im se pridružili i Indusi i još drugih stanovnika iz Katara koji mašu zastavama Holandije.

Imali smo i sami priliku da uđemo u ovaj posebno dizajnirani autobus za navijače koji bodre "Oranje", gde nas je na drugom spratu dočekala šarmantna Mara koja je dobro raspoložena.

U jednom momentu je pored nje bio i jedan lokalni žitelj Katara obučen poput šeika, koji je želeo uspomenu i selfi sa lepom Marom Vels, koju je kasnije još nekoliko puta fotografisao.

Pogledajte i galeriju Mare Vels koja je zadužena za podizanje atmosfere među navijačima Holandije pred susret sa Argentinom.

Ovaj video sniman je Xiaomi12T Pro telefonom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA