Mesi o meču sa Hrvatima: "Sjajna su ekipa, s razlogom su u polufinalu Svetskog prvenstva"

Biće to sjajan meč, Argentinci moraju bez kažnjenih Akunje i Montiela

  • 1
Svetsko prvenstvo SP Katar Argentina - Holandija, Lionel Mesi

Foto: Tanjug/AP

Argentina je u polufinalu Svetskog prvenstva, Mesi je na dve pobede od osvajanja najvažnijeg trofeja koji mu nedostaje i to je najveća vest za sve ljubitelje Gaučosa i lika i dela nenadmašnog "čuda iz Rozarija".

Živi nada u srećan kraj.

- Prošli smo, a to je najvažnije - kazao je Mesi posle trilera sa Holanđanima rešenog tek posle penal ruleta, u kojem su Argentinci imali više koncentracije.

Kapiten Argentine nije mogao da prećuti lošu arbitražu španskog sudije Lahoza. Čovek je iritirao mnoge svojim odlukama.

- Ne želim pričati o sudiji jer vas kažnjavaju i zato ne mogu biti iskren, ali svi su videli šta je bilo. Sudija nije bio dorastao utakmici - rekao je Mesi, a potom se osvrnuo na Hrvatsku.

- Sjajna ekipa... Igrali su ravnopravno sa Brazilom, na trenutke bili i puno bolji. S razlogom su u polufinalu Svetskog prvenstva - dodao je.

Valja reći da Argentincima protiv Hrvatske neće igrati dvojica važnih igrača, a to su Markos Akunja te Gonzalo Montiel koji su u sudaru protiv Holandije zaradili drugi žuti karton čime su se eliminisali iz utakmice polufinala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tomislav

    10. decembar 2022 | 00:59

    Braca po krvi u polufinalu sramnog svetskog prvenstva,koje je od pocetka namesteno.Puno Hrvata u Argentini,i to okorele ustase.Hrvatskoj je ovo poslednja igra leptira u ovom sastavu.Ova generacija se raspada jer imaju godine.Oni nemaju mlade igrace kao zamenu ovim sadasnjim.I tu je kraj.Zahvaljujuci Z.Mamicu koji je ove igrace napravio to sto su danas,i udomio u poznste svetske klubove.Njega ova vlast sada terti za nekakvu utaju poreza,BRUKA I SRAMOTA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA