≫ 

Portugalci uplakani i besni izašli ispred novinara: "Sve se radi da Argentina bude šampion"

Ljutiti su bili Pepe i družina posle poraza od Maroka u četvrtfinalu Svetskog prvenstva

  • 17
Svetsko prvenstvo SP Katar Maroko - Portugal Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Teško je fudbalskoj reprezentaciji Portugalije pao poraz od Maroka u četvrtfinalu Svetskog prvenstva (1:0), toliko da su sa suzama u očima izašli ispred novinara u miks zoni.

Pre svega Pepe i Bruno Fernandeš koji su sa portugalskim kolegama razgovarali nekoliko minuta, dok se na engleskom jeziku nisu obraćali.

Otuda smo njihove reči morali da “tumačimo” uz pomoć portugalskih novinara koji su ukratko ispričali da se Pepe najviše žalio na suđenje, da mu je jasno da Argentinu guraju da budu svetski prvaci i da mu nije jasno zašto im je protiv Maroka sudio Argentinac kada su Gaučosi i dalje aktivni na Mundijalu.

Takođe, i Bruno je bio ljut na suđenje i prema rečima portugalskih kolega čak je i opsovao.

Reč je imao najiskusniji, simbol ovo tima Pepe. Bio je ogorčen suđenjem arbitara iz Argentine pa je dao izjavu zbog koje bi lako mogao da bude sankcionisan. No sigurno ne mari za to sada kada je došao kraj Portugalcima.

- Nisam video da je VAR uopšte razmatrao penal nad Fernandešom. Imali smo mogućnost da osvojimo ovo Svetsko prvenstvo. Posle, tokom utakmice, osetili smo bahatost sudijske ekipe. Argentina će biti šampion. Nama je sudilo pet Argentinaca! Šta više da kaemo... Hajde da vidimo šta će se desiti - bez dlake na jeziku, kao i uvek, siktao je Pepe.

Video: Šou pred meč Portugala i Maroka: Atraktivna Karolina dovela do usijanja atmosferu ispred stadiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beli

    10. decembar 2022 | 20:00

    Svi plaču i kukaju, samo naši ništa!! 🤔😜🥴🤒

  • Bojan

    10. decembar 2022 | 20:10

    Pa kao da ste zaboravili Francuze i Engleze, pa bi od njih ispali nema greske, kakve bre sudije. Nemate vi blage veze, odigrali jednu dobru tekmu i vec videli sebe kao sampioni, to vam je maksimum.

  • vk

    10. decembar 2022 | 19:34

    Da da gubite od maroka kriv je sudija,sudija je ubijo argentice sinoc ,sta ovi portugaci mlate sad i kriv sudija nemate vi to sto ima argentina.argentina igra ljep fudbal imaju majestra u sastav koji se sove MESSI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA