Ronaldova izabranica "pobesnela" na selektora Portugala: "Ne možeš tako da potceniš svoje najjače oružje"

 
  • 8

Georgina se javila na Instagramu

Fudbaleri Portugala poraženi su od Maroka u četvrfinalu Svetskog prvenstva u fudbalu, čime su završili svoj san o osvajanju čuvenog trofeja.

Kao i nakon prethodnog meča Portugalaca kada je Kristijano Ronaldo startovao sa klupe, i ovoga puta se oglasila njegova izabranica Georgina Rodrigez putem društvenih mreža.

Ona je imala žestoke kritike na račun selektora, Fernanda Santoša, kojem zamera što zvezda portugalskog tima nije dobila pravu šansu da zasija na ovom Mundijalu.

Sve to nazvala je - lekcijom.

- Danas je tvoj prijatelj i trener doneo lošu odluku. Taj prijatelj, za koga imaš toliko reči hvale i poštovanja. Onaj isti koji je, kada si ušao u igru, video kako se sve promenilo, ali je već bilo prekasno. Ne možeš tako da potceniš najboljeg igrača sveta, svoje najmoćnije oružje. Ni ti se ne možeš zauzeti za nekoga ko to ne zaslužuje. Život nam daje lekcije. Danas nismo izgubili, naučili smo - istakla je Georgina.

Posle meča, Ronaldo je uplakan otrčao u svlačionicu. Ako se ne dogodi neka vrsta čuda, karijeru će najverovatnije ipak završiti bez osvojenog Svetskog prvenstva.

Video: Ludnica na ulicama Marakeša: Ekskluzivni snimci Telegrafa iz Maroka, navijači slave istoriju na SP

(Telegraf.rs)

Video: Gostujuća tribina na stadionu Luj II pred meč Monako - Zvezda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kralj

    11. decembar 2022 | 09:52

    Ti znas….

  • Hogar

    11. decembar 2022 | 11:29

    IMA NAJBOLJEG IGRACA I DRZI GA NA KLUPI......PA TO NI GLUPAN NEBI URADIO ....IZGUBILI SU ZBOG SVOJE PREPOTETNOSTI I SULUDE IDEJE TRENERA DA RONALDA STAVI NA KLUPU....GEORGINA JE U.PRAVU ZA SVE STO.JE REKLA A UPRAVO SADA O TOME GOVORE I SVE PORTUGSLSKE NOVINE SVI SU SE OBRUSILI NA TRENERA I NJEGOVU TAKTIKU I TO DA RONALDO BUDE NA KLUPI...

  • Blok27

    11. decembar 2022 | 11:55

    Idi bre pitu motaj..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA