≫ 

"Sad je vreme za plakanje": Srpski "dželat", suznih očiju, poslao poruku Brazilcima posle kraha u Kataru

Neutešan je napadač južnoameričke selekcije posle eliminacije u četvrtfinalu Mundijala, na dan kada je ekipa krenula ka domovini, izašao je iz autobusa, stao na ogradu i vrlo emotivno razgovarao sa okupljenim fanovima

  • 0
rišarlison Foto: twitter/SportsCenterBR

Brazilski fudbalski reprezentativac Rišarlison izvinio se navijačima zbog eliminacije njegovog tima u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru, prenosi stanica ESPN.

Brazil je uoči početka Mundijala bio jedan od najvećih favorita za osvajanje Svetskog prvanstva.

Međutim, Hrvatska je posle boljeg izvođenja penala zaustavila Brazilce u četvrtfinalu Mundijala i nanela Južnoamerikancima jedan od najboljnijih poraza na velikim takmičenjima.

Rišarlison se obratio navijačima svoje selekcije u Dohi i sa suzama u očima im zahvalio na podršci. Napadač Totenhema je, videvši navijače kako stoje okupljeni, izašao iz autobusa, stao na zidić ograde i poslao poruku svima njima.

Nije izdržao, zaplakao je.

- Hteo bih da vam zahvalim. Odlazimo iz Katara slomljenog srca. Hvala vam na ljubavi. Sada je vreme za plakanje, ali vratićemo se jači - rekao je brazilski napadač, koji je oba gola na tuniru dao reprezentaciji Srbije u prvom kolu grupne faze.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA