Nejmar objavio prepisku sa saigračima: Pokazao da je lider velikog srca, Rodrigu uputio najemotivnije poruke

Verovatno niko nije očekivao od njega ovakav potez

  • 1
Nejmar Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Brazila su završili učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru već u četvrtfinalu porazom od Hrvatske na penale. Tragičari u ovoj "lutriji" bili su Rodrigo i Markinjos koji su promašili penale.

Zbog toga, neuspeha čitave reprezentacije koja na šampionsku krunu čeka od 2002. godine, oglasila se i prva zvezda nacionalnog tima, Nejmar, koji je putem Instagram priče otkrio i prepiske sa svojim saigračima.

- Odlučio sam da objavim dopisivanje sa saigračima bez njihovog znanja, tako da svi vide koliko smo želeli pobedu i koliko smo bili ujedinjeni. Pokazaću samo neke od mnogih poruka koje smo razmenili. Obuzeo nas je osećaj ogromne tuge, ali moramo ostati jaki i nastaviti dalje. Siguran sam da ćemo uz podršku našeg naroda uspeti da se vratimo još jače. Ja sam Brazilac s puno ponosa i ljubavi - napisao je Nejmar.

Fudbal Svetsko prvetstvo SP Katar Hrvatska - Brazil fudbalska reprezentacija Brazila, Nejmar Foto: Tanjug/AP

Nejmar je prvo objavio svoj čet sa Markinjosem, jednim od tragičara, fudbaleru koji je promašio poslednji penal u duelu sa Hrvatskom.

- Kako si? Javljam se da ti kažem da sam tvoj fan, navjiač. Jedan penać neće promeniti mišljenje o tebi. S tobom ostajem zauvek i ti to znaš. Volim te - napisao je Nejmar svom saigraču iz PSŽ-a.

- I ja tebe, brate. Trebaće mi vremena da izbacim sve loše iz sebe. A ti? Kako si ti? Hvala na poruci i što misliš na mene, brate. Tako sam želeo da sve bude dobro. S...e je što je taj penal srušio naš san. Ali moramo biti jaki i moramo videti šta nam fudbaler sprema - odgovorio je Markinjos.

- Tako i treba razmišljati. Bolje od ikoga znamo kako nas čekaju dobri i loši trenuciu. Ostani jak, osloni se na porodicu i nikad nemoj zaboraviti da nisam samo tvoj saigrač, već i prijatelj koji ti želi sve najbolje. Volim te i uvek smo zajedno u svemu - ponovo je napisao Nejmar, da bi usledio i još jedan odgovor Markinjosa.

- Brate, istina je sve što kažeš. Samo mi znamo kroz šta smo prošli kako bi došli ovde. Zato ovoliko i boli. Teret koji sada nosim je ogroman, ali Bog zna zašto mi ga je stavio na leđa. Zato što ga mogu podneti i nastaviti dalje - zaključio je Markinjos.

Nejmar, Markinjos, Tijago Silva, Brazil, SP, Katar Printskrin: Instagram / Neymarjr

Posle njega, Nejmar je ubacio i prepisku sa Tijagom Silvom, štoperom i jednim od najiskusnijih fudbalera u nacionalnom timu.

- Brate, tužno je ovo što nam se dogodilo, ali moramo nastaviti zajedno. Stvarno sam hteo da ti donesem taj trofej. Ti, ja i Dani Alveš smo ga zaslužili najviše. Ali Bog sve zna i ima svrhu za svako svoje delo - napisao je Nejmar, koji je ubrzo dobio odgovor od Tijaga Silve.

- Brate, moram ti reći da sam s....i nego što sam mogao i da zamislim. Ovo je nepodnošljivo kako se osećam. Ne mogu da verujem da smo izgubili. Svaki put kad se toga setim ja zaplačem. Biće bolje - odgovorio je Tijago Silva.

Nejmar, Markinjos, Tijago Silva, Brazil, SP, Katar Printskrin: Instagram / Neymarjr

Pored Markinjosa, još jedan tragičar penal serije bio je i Rodrigo, fudbaler kome je Livaković odbranio i prvi penal. On je posle utakmice odmah pao na travu i počeo je da plače, gde su ga tešili i saigrači, ali i Luka Modrić.

- Javljam ti se da bih ti rekao da si zvezda. Čast je biti deo tvoje karijere, čuti te kako mi kažeš da sam tvoj idol i gledati te kako postaješ zvezda za istoriju Brazila. Penale promašuju samo oni koji ih i šutiraju. Ja sam napravio puno grešaka u karijeri i naučio sam iz svake od njih. Ali, nikada nisam odustao i uvek sam težio ka tome da budem bolji.

- Jako mi se sviđaš, ne zato što si dobar igrač, nego jer si dobar čovek, imaš dobro srce. Ostani jak, kritike koje primaš učiniće te jakim i onda ćeš se setiti svega što sam ti govorio. Brazilu ćeš doneti šampionsku titulu. Želim ti sve najbolje. Ovih dana se potpuno isključi, odmori se i vrati se jak. Tu sam za sve što ti treba, kažem ti bez demagogije. U ovome smo zajedno - napisao je Nejmar mladom Rodrigu.

Fudbaler Reala se od srca zahvalio, dok se i izvinio fudbaleru PSŽ-a.

- Idole moj, hvala ti na svemu. Oprosti što sam odložio ispunjenje tvog sna. Nadam se da ćeš nastaviti da igraš za ovaj narod i da ću u tome biti s tobom. Naravno, ako ti to budeš hteo. Uvek smo zajedno i hvala ti što me voliš - napisao je Rodrigo.

- Izvini što ti ovo moram reći, ali jesi li ti lud? Nemaš se za šta izvinjavati, jer zapamti, penale promašuju samo oni koji ih šutiraju. Ti si zvezda, ja ću te naučiti kako da pucaš penale - žustro je odgovorio Nejmar.

Nejmar, Markinjos, Tijago Silva, Brazil, SP, Katar Printskrin: Instagram / Neymarjr

Video: Žiru ispao šmeker pred srpskim novinarima: Ovako je spustio Engleze na zemlju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA