≫ 

Da li je ovo prava mis Mundijala u Kataru? Prelepa Iranka zasenila mnoge, ali mora da se čuva od svoje države

Prelepa Iranka je u nekoliko sekundi uspela da otopi srca mnogoljudne publike.

  • 44
Iranka, Mis, Mundijal, Katar Printskrin: Instagram

Svetsko prvenstvo u Kataru polako ulazi u zatišje. Ostalo je još četiri utakmice do samog kraja Mundijala, pa polako dolazi i vreme da se računi svode, da se uspostavi i konto o tome ko je najbolji?

Četiri reprezentacije se bore za krunu, za epitet najboljeg na svetu - Argentina, Hrvatska, Francuska i Maroko. Bilo je i dosta iznenađenja tokom turnira, nepredviđenih pobeda, ali i poprilično šokantnih poraza.

Žargonski rečeno - fudbal je pobedio.

Međutim, kako kažu, fudbal jeste najvažnija sporedna stvar na svetu, dok se nešto drugo i tiho provuklo kroz ovaj turnir u Kataru. Pre samog turnira su mnogi bili i skeptični oko izdanja publike, ponašanja navijača i navijačica. Hrvatica Ivana Knol je za mnoge jedna od najtraktivnijih navijačica, ali čini se kao da ju je titulu "Mis Mundijala" preuzela jedna Iranka.

Iranka, Mis, Mundijal, Katar Printskrin: Instagram

Iranka, čije ime ovog puta nećemo otkriti zbog njene bezbednosti, iako je Telegraf došao do njenog Instagrama, na kom je pronađena samo jedna slika - upravo njena sa Mundijala.

Režiser prenosa je sasvim slučajno u kadru uhvatio devojku koja je plenila svojom lepotom kako gricka semenke, ali čak i tih nekoliko sekundi je postalo dovoljno da se društvene mreže "usijaju", a da ona postane najlepša mnogima.

Telegraf je pronašao njen Instagram, a tamo je pronašao i jednu poruku koju je uputila svojim pratiocima, ali i svojoj državi.

- Zdravo svima. Moj engleski nije dobar, obrisala sam sve svoje fotografije zato što je Iran veoma rigorozan. Drago mi je sve da vas upoznam. Takođe, otpratila sam i sve svoje prijatelje zarad njihove zaštite.

Iranka, Mis, Mundijal, Poruka Jedina objava prelepe Iranke na društvenoj mreži Printskrin: Instagram

Podsetimo, Iran je naišao i na sijaset protest zbog smrti mlade Iranke Mahse Amini u policijskom pritvoru. Zbog toga su čak i fudbaleri ove reprezentacije odlučili da podrže borbu, pa se zbog toga i razume zašto je lepa Iranka odlučila da sakrije sve svoje bližnje od javnosti.

Iranka, Mis, Mundijal Instagram Iranke Printskrin: Instagram

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Loptica

    12. decembar 2022 | 13:40

    Lepotica. Kada će žene shvatiti da nije potrebno da se skidaju gole da bi ih primetili?! Tako samo svedu sebe na seksualni objekat.

  • Željko

    12. decembar 2022 | 14:42

    Ljudi radio sam u jednom hotelu pre par godina i mogu vam reći kakve iranke su dolazile, da sam ostajao bez reči, takvu lepotu pre i posle toga ne videh nikada!

  • Ivan

    12. decembar 2022 | 15:42

    Prelepa ❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA