Ronaldo “odleteo” iz Katara: Potpuno utučen ušao u avion, pratili ga Georgina i deca

Ne može Portugalac da se pomiri sa ispadanjem sa Mundijala

  • 2
Kristijano Ronaldo Foto: Twitter - Printscreen

Surov je bio ovaj Mundijal za Kristijana Ronalda. Jedan od najboljih fudbalera na planeti nadao se da će na svom poslednjem Svetskom prvenstvu uspeti da dođe do toliko željene titule, ali su ga u tome sprečili Marokanci.

En-Nesiri je golom doneo prolazak Afrikancima, koji su postali prva selekcija sa ovog kontinenta koja se kvalifikovala za polufinale Mundijala.

Već na terenu se moglo videti da je Ronaldo bio potpuno utučen zbog eliminacije, jedva je zadržavao suze, a potpuno se slomio čim je ušao u hodnik stadiona.

On je zajedno sa svojom porodicom danas napustio Katar privatnim avionom. Ali to nije promaklo brojnim fotoreporterima, koji su uspeli da ga uslikaju vidno razočaranog.

Pognute glave sa naočarima preko očiju, on je sa svojom Georginom i decom ušao u avion. Iza sebe je ostavio žal neosvojenog trofeja na Svetskom prvenstvu.

Video: Naleteli smo na ženu švajcarskog fudbalera: Evo šta kaže o meču sa Srbijom i duelu s Ronaldom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joco

    12. decembar 2022 | 19:52

    Mrzili ga ili voleli njegovo ime ce ostat ispisano zlatnim slovima.I za sto godina ce se spominjati.Ja licno ga obozavam jer je iz nicega stvorio sve.Krenuo je kao dete koje nije imalo dovoljno novca ni za hranu.

  • Veteran

    12. decembar 2022 | 18:20

    Baš me nasikirao....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA