≫ 

Mesi i najbolji igrači Argentine "ispalili" stotine novinara na prvom treningu pred finale s Francuskom

Nestvaran broj novinara stigao je u Univerzitetski centar u Dohi da vidi trening Argentine i početak priprema pred finale Svetskog prvenstva

  • 5

Izbrojali smo gotovo 100 kamera koje su bile raspoređene uz ogradu terena, a pošto nije bilo mesta za sve, neke su morale da se instaliraju i na tribine.

Na treningu je prema gruboj proceni bilo više stotina novinara, a brojka je možda išla i do 1.000, jer je bilo i mnogo radnika i volontera koji su došli da vide trening uz nadu da će tu ugledati i najveću zvezdu Mundijala, Lionela Mesija.

Međutim, kao i na prošlom treningu Argentine pred polufinale sa Hrvatskom, ni na ovom novinari nisu imali priliku da vide Mesija.

Tada se samo Mesi nije pojavio na treningu, dok sada nisu trenirali gotovo svi ključni igrači Argentine. Nije bilo nijednog startera sa utakmice protiv Hrvatske, dok su u grupi od 11 igrača koji su trenirali tokom 15 minuta koliko su novinari mogli da prisustvuju treningu, od bitnijih imena tu bili Anhel di Marija, Lisandro Martinez, Anhel Korea i Paulo Dibala, koji je protiv Hrvatske ušao sa klupe, što su bili njegovi prvi minuti na Mundijalu.

Ono što raduje Argentince, jeste upravo podatak da je Di Marija trenirao od starta sa glavnom grupom, što nije bio slučaj pred prethodni meč sa Hrvatskom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Telegraf Sport (@telegrafsport)

Novinari i fotografi su se do poslednjeg minuta nadali da će Mesi i ostali ključni igrači izaći na teren, da makar zabeleže neki kadar kapitena Argentine.

Nada se pojačala kada su iz svlačionice izašli Leandro Paredes, Hulijan Alvarez, Nauel Molina i Kristijan Romero, koji su samo seli na klupu. Ali, tu se i završila nad da ćr Mesi izaći i pokazati deo svoje magije na treningu, pošto je PR Argentine obavestio novinare da je isteklo 15 minuta dozvoljenih za prisustvo treninzima.

Selektor Argentine Lionel Skaloni očigledno nije želeo da prikaže ni delić treninga pred meč sa Francuskom i spremače finale sa ključnim igračima daleko od očiju javnosti.

Podsetimo, finale Mundijala je na programu u nedelju od 16.00 na Lusail stadionu.

Video: Nezabeleženo interesovanje: Redovi kamermana i kamera čekaju Mesija i Argentince pred trening

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA