Džaka i Šaćiri igraju u Srbiji? Vučić: "Švajcarska je normalna zemlja, bićemo dobri domaćini"

Belorusija je pod zabranom da igra na svom tlu

  • 6
Aleksandar Vučić sa porodicom Petrović sa Kosova Foto: Marko Jovanović

Postoji mogućnost da bi meč selekcija Švajcarske i Belorusije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo mogao da se odigra u Srbiji, a predsednik Aleksandar Vučić tvrdi da tu nema ništa sporno i da ćemo biti dobri domaćini.

- Ne bi bilo nikakvih problema. Sve bismo obezbedili. Belorusija je već igrala ovde. Švajcarci su normalan tim, normalna reprezentacija. To što bismo mi navijali za nekog drugoga zbog nekih ispada koga to briga, država Srbija bi obezbedila sigurnost za sve učesnike - zaključio je predsednik Srbije.

Belorusija je pod zabranom da igra na svom tlu, a poznato je kakvu istoriju imaju igrači Švajcarske, Đerdan Šaćiri i Granit Džaka, sa srpskom selekcijom i provokacijama.

Orlovi i Sajdžije su se susrele na Svetskom prvenstvu u Kataru kada su Švajcarci slavili i eliminisali naš nacionalni sastav, a Džaka je iskoristio u nekoliko puta situaciju da provocira naše igrače.

Ovaj video sniman je Xiaomi12T Pro telefonom

Video: Argentinci odradili trening bez Mesija: Najbolji igrač nije se pojavio na prvom treningu za finale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vojislav

    15. decembar 2022 | 22:47

    sada da ste pametni treba im zabraniti da udju u nasu drzavu zbog sirenja nacionalizma itd.plus reklamiranje ratnog zlocinca

  • Nikolas

    15. decembar 2022 | 23:31

    KADA SE POLITIKA NEBI MESALA U SPORT SVE BI BILO NORMALNO !!!!

  • Oki

    16. decembar 2022 | 10:28

    Ja ne znam zašto im prodajte toliki značaj.....za mene i ne postoje....više se bavimo njima nego nama....zato nam je i bilo tako i oni izašli kao pobednici......samo ih skloniti u stranu i ne postoje....koji džaka i koji šaćiri....,. .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA