≫ 

Italijanski novinar u suzama za Telegraf iz Katara: "Siniša je u mom srcu zauvek, teško mi je da pričam..."

Upitan da li se čuo sa nekim iz Italije posle ovoga, Kićonjani je ispucao skoro sve relevantne klubove i imena u dahu

  • 4

Nema čoveka iz fudbalskog sveta kojeg nije pogodila vest o smrti Siniše Mihajlovića, a iskusni italijanski novinar Masimo Kićonjani je u razgovoru za Telegraf u Kataru iskazao koliko mu je teško zbog činjenice da velikog šampiona više nema.

- Siniša... Siniša je bio veliki šampion, veliki igrač i veliki prijatelj, za sve nas i fudbalski svet. Osećam se loše zbog ove vesti koja je došla iz Rima, ali Siniša je u mom srcu zauvek - jedva je progovorio italijanski novinar.

Upitan da li se čuo sa nekim iz Italije posle ovoga, Kićonjani je ispucao skoro sve relevantne klubove i imena u dahu.

- Manćini, sa Federacijom Italije, Sampdorijom, sa svim igračima koji su ustanovili da je bitno da se sećamo njega kao čoveka, igrača i šampiona - naglasio je on.

Na revijalnoj utakmici legendi u Kataru zaustavljena je igra, a sve veličine fudbalske igre su se zagrlile i odale počast Mihi.

- Prelepa slika sa njegovim brojem, reči Infantina... Veoma mi je teško da pričam. Siniša je osoba vrlo važna za italijanski fudbal, za novinare, za sve. Znao sam ga lično još od kada je igrao za Lacio i Inter, naravno kasnije i u Torinu i Bolonji - zaključio je Kićonjani.

Video: Hrvati ili Marokanci i da li je baba uvek u pravu: Ludilo u poslednjoj epizodi Sportkasta ove sezone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRB IN CG 🇷🇸🇲🇪

    17. decembar 2022 | 11:52

    SINIŠA SRBENDA m3, legenda živi 👍👍👍🇷🇸🇷🇸🇷🇸!!!

  • saap

    17. decembar 2022 | 15:16

    Pogledajte samo hrvatske portale i komentare na njima o vesti vezane za Sinišinu smrt. Samo ću reci, besraman narod. I tu želim da se zaustavim. Kakve god izjave da je imao, zaslužuje poštovanje. Setite se kada je preminuo Oliver, za nijansu manji ispraćaj na večni počinak bio je u Srbiji nego li u Splitu bez ikakvog pomena njegovih izjava o Srbiji i Srpskom narodu, a svi dobro znamo kakvi su to komentari bili. Ono što je ovde preovladalo za razliku od komšiluka je ljudskost pre svega, što na drugoj strani teško da će ikada biti slučaj.

  • q

    17. decembar 2022 | 15:37

    Ovi hrvati su za nas ne bitni.🤷‍♀️👎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA