≫ 

Da li će biti minut ćutanja za Mihu u finalu i na Hrvatska - Maroko? Čudan odgovor Vengera na naše pitanje

Sudeći po odgovoru, deluje da minuta ćutanja neće biti na preostala dva meča u Kataru

  • 26
Arsen Venger,  Arsene Wenger, Siniša Mihajlović Foto-kolaž: Ivan Cvetković, Tanjug/AP

Odlazak Siniše Mihajlovića rastužio je čitav svet, a to se osetilo i u Kataru na Svetskom prvenstvu, gde su mu FIFA legende, ali i predsednik Đani Infantino odali počast.

Telegraf je imao priliku da na konferenciji koju su održali Arsen Venger i Jirgen Klinsman, pita legende svetskog fudbala kako je na njih uticala informacija o smrti Siniše Mihajlovića.

Obojica su istakla da su šokirani i da je to veliki gubitak za fudbal.

Takođe, hteli smo da saznamo i da li FIFA eventualno razmatra da utakmica za treće mesto između Maroka i Hrvatske, koja se igra u subotu od 16 časova na Kalifa stadionu, kao i veliko finale između Argentine i Francuske koje je zakazano za nedelju od 16 časova na Lusailu, u čast Mihajlovića počnu minutom ćutanja.

Poslednji pozdrav Siniši Mihajloviću sa Mundijala Poslednji pozdrav Siniši Mihajloviću sa Mundijala, Foto: Ivan Cvetković

Ipak, odgovor Vengera bio je nejasan, pa deluje da se takva ideja ne razmatra nakon što je Mihi odata počast na revijalnom meču FIFA legendi gde je meč počeo minutom ćutanja, a gde su svi na svojim majicama napisali Mihajlović i broj 11, koji je Siniša proslavio tokom karijere.

- Bio je to velki šok za sve nas, FIFA legende su mu odale počast - bio je odgovor Vengera o tome da li će biti minut ćutanja na meču za treće mesto i u velikom finalu, tako da može da se nasluti da minuta ćutanja na preostala dva meča na Mundijalu neće biti.

Video: 20 stvari po kojima ćemo zauvek pamtiti Mihu: Podignuta kragna, 11, levica i pik na Nemce

(Izveštač Telegrafa iz Katara, Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ezra

    17. decembar 2022 | 12:23

    Ma da im oprostimo nekulturu, kao sto smo im sve prastali, jos ako puste onog misa zeljenikavog, onda je ktajnjr vreme da se razilazimo

  • NS

    17. decembar 2022 | 12:56

    Mora biti minut ćutanja za našeg Sinišu. ..jednostavno mora! 🙏

  • A. P

    17. decembar 2022 | 12:39

    Akoje presednik Fife odao pocast, zasto nebi odali i ostali timovi u Kataru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA