≫ 

Velike reči Modrića o Siniši Mihajloviću: Kapiten Hrvatske pokazao kakva je ljudina posle 3. mesta

Kapiten Hrvatske imao je šta da kaže o preminuloj legendi

  • 6

Fudbalska reprezentacija Hrvatske slavila je u borbi za treće mesto protiv Maroka (2:1), čime je osvojila bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu.

Posle meča u miks zoni se pojavio i kapiten, Luka Modrić, koji je istakao pre svega velike reči o preminulom Siniši Mihajloviću, koji je izgubio tešku borbu od leukemije u 53. godini.

- Juče smo čuli. Stvarno nas je šokirala vest. Znali smo da se borio sa bolešću. Nadali smo se da će se izvući, to se nije desilo. Šokiralo nas je to kad smo videli. Možemo da izrazimo samo saučešće porodici, neka počiva u miru Božijem.

Dodao je da se nada da će zaigrati na Evropskom prvenstvu. Videće kako se bude osećao.

- Videćemo, ja, igranje za Hrvatsku je za mene posebno i emotivno, drugačije nego sve drugo. Neće mi biti lako, ali treba ići korak po korak, da vidim da li mogu da doprinesem ekipi. Biće dosta detalja za odluku. Do Lige nacija će biti.

Sumirao je ukratko današnju utakmicu sa Marokom.

- Mislim da smo igrali jako dobro, odigrali čvrstu utakmicu, imali smo šansi. Bilo je tu mnogo detalja, najbitnije je da smo uzeli medalju. Nije isto ići kući kao pobednik ili gubitnik. Samim tim što smo među četiri je velika stvar. Doneti medalju Hrvatskoj je velika stvar za nas i zemlju.

Imaju Hrvati sada bronzu, pa i srebro sa Svetskih prvenstava.

- Fali zlato nažalost. Bili smo blizu, ostaće mali žal, jer smo verovali da ćemo igrati finale, ali nije se desilo. Moramo da budemo ponosni na ovu medalju, nadam se da će u budućnosti Hrvatska osvojiti neki trofej. Ligu nacija, čvrsto verujem u to.

Liga nacija je sledeći prioritet.

- Pa jeste, rekao sam već pre, igrao sam Ligu nacija. Igraćemo taj Fajnal for.

Video: Siniša je u mom srcu zauvek: Italijanski novinar u suzama za Telegraf iz Katara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jedna Rec

    17. decembar 2022 | 20:45

    Gospodin !!!

  • Dejan

    17. decembar 2022 | 21:43

    Luka je veliki čovek i veliki fudbaler, čestitke na osvojenoj medalji, živ bio.

  • Žorž

    17. decembar 2022 | 22:11

    Zato si i toliko velik Luka,zato sto ti je sport u prvom planu i uvek je bio nisi se zamarao politickim glupostima sve ono koliko volis reprezentaciju pokazao si na terenu a nisi gubio vreme na provokacije.Kapa dole!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA