Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Argentina - Francuska u finalu Svetskog prvenstva

Dve televizije prenose borbu za najveći pehar u fudbalu

  • 0
Katar 2022, Svetsko prvenstvo pehar Foto: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP / Profimedia

Došao je i taj dan! Večeras ćemo saznati ko će to vladati fudbalskim svetom naredne četiri godine i ko će sa sobom poneti čuveni pehar - Argentina ili Francuska? Gaučosi ili Trikolori?

Čeka nas bez ikakve sumnje fenomenalan meč na stadionu "Lusail" gde će Lionel Mesi sigurno želeti da uđe među fudbalska Božanstva. Te 2014. godine zaustavili su ga Nemci, da li će osam godina kasnije to uspeti da urade Francuzi?

Pitaće se momci Didijea Dešana podjednako oko tog pitanja. Igrali su fantastično kroz čitav turnir, ostavili fantastičan utisak i jedino što može da ih poremeti jeste bolest pojedinih igrača pred finalni meč.

Sudija koji će deliti pravdu biće iskusni i sjajni Poljak, Šimon Marićinjak, kojem će ovo biti prvo veliko finale u karijeri. Nadamo se da će imati što manje posla, a zanimljivo je da je na ovom prvenstvu već delio pravdu i Argentini i Francuskoj.

Meč je na programu od 16.00 časova, a vi ćete moći da birate gde želite da ga gledate. Prenos je omogućen na TV RTS 1 i na TV Arena Sport Premium 1.

Video: Lovren brutalno izvređao hrvatskog novinara: Smrade jedan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA