≫ 

Igraju i plaču! Suza suzu stiže na obrazima Di Marije, dao gol Francuzima i mokrih očiju slavio u transu

Neviđena poplava emocija kod Južnoamerikanaca u finalu

  • 10
Di Maria, finale SP, Katar Foto: Tanjug/AP

Argentinci su na pragu osvajanja Svetskog prvenstva, treći put u istoriji mogu biti na tronu, jer već posle 36 minuta vode u velikom finalu Mundijala protiv Francuske - 2:0!

Mesi je doneo vođstvo udarcem sa bele tačke, Di Marija je iznudio kazneni udarac i naterao sudiju Marčinjaka da munjevito dune u pištaljku, a onda je iskusni krilni napadač, u 36. minutu, krunisao filigranstku akciju Južnoamerikanaca.

Kao na igrici je išla lopta sa polovine Argentine, Mesi je majstorski spoljnim delom kopačke dodao Molini, ovaj proigrao Mekalistera, koji je savršenim pasom "spojio" Di Mariju sa golom.

Mat je bio neizbežan, Loris je bio kratak, Argentina u transu!

A slavlje Di Marije je posebna priča, čovek je počeo da plače, toliko su ga svladale emocije zbog istorijskog trenutka, da su mu suze samo lile niz obraze. Koliko se tu samo sabralo tananih osećanja.

Plaču i navijači na tribinama. Biće ovo luda noć za Gaučose

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    18. decembar 2022 | 17:05

    BRAVO MAJSTORE !!!! HOCEMO JOS !!!

  • Aca BJ

    18. decembar 2022 | 16:59

    Na kraju utakmice će Argentinci Francuzima guzice pokazati i psovati im majku afričku. Stoka obična, u štalu ih ne bih pustio.

  • Fredy

    18. decembar 2022 | 18:22

    Voleo bih da Mesi ponese ovaj jedini pehar koji mu nedostaje pred kraj kariere.Francuzi se nisu videli do 80 minute. Cudno finale.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA