≫ 

Konačno je njegova! Trenutak kada Lionel Mesi podiže "Boginju" i ulazi među besmrtne

Argentina je šampion Mundijala, a Leo će ovaj dan zauvek pamtiti

  • 39
leo mesi Foto: Tanjug/Ap

Argentinci su šampioni sveta! Posle neverovatnog finala, jednog od najboljih koje smo mogli da gledamo u istoriji, savladali su Francusku na penale i došli do čuvenog pehara.

A njega je podigao niko drugi nego veliki Leo Mesi! Izmakao mu je te 2014. godine u finalu protiv Nemačke, ali osam godina kasnije ušao je među besmrtne.

Plakali su Argentinci kao kiša posle utakmice, savladale su ih emocije, ali su na dodeli medalja uglavnom svi bili sa širokim osmesima na licima. Svesni da su napravili neverovatan uspeh, da su ušli u istoriju.

Već prilikom dodele priznanja za Zlatnu loptu, za najboljeg igrača celog turnira, Leo je prišao velikom trofeju i poljubio ga i pomazio. Nije mogao da dočeka momenat kada će ga i podići pred saigračima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Telegraf Sport (@telegrafsport)

Argentinci su bili u transu. Publika na tribinama pozdravljala je svaku njihovu medalju ovacijama. Zaslužili su. Zaslužio je i Mesi da na najbolji način ukrasi već bogatu reprezentativnu karijeru.

Video: Strepnja, a onda eksplozija na tribinama: Pogledajte kako su Argentinci proživeli gol za titulu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bokelj

    18. decembar 2022 | 20:35

    Ja mislim da cjelom svjetu mimo Francuske u dubini duše jako milo sto je ovaj ,little man' osvojio Boginju!Po meni zasluzeno da nepricam kolko je radosti dao svim ljubiteljima fudbala tokom karijere!GOAT

  • Moje ime

    18. decembar 2022 | 20:04

    Mozda se mnogi neće sloziti sa mnom. Nikad nisam navijao za Argentinu jer su uvek igrali 'prljavo', bili su prgavi, uvek na ivici tuče... ALI, na ovom turniru videh neku drugu Argentinu. Da li je to zasluga selektora, ne znam. Francuzi su mi sve vreme turnira delovali superiorno ali u finalu razočaranje. Drugim rečima, jesu dve najbolje ekipe bile u finalu ali, po meni, Argentinci zasluzeno šampioni.

  • Hogar

    18. decembar 2022 | 20:17

    TOOOOO MESI ........IZMESIO SI FRANCUZE ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA