Promašio zicer za titulu prvaka sveta, a sada blizu prelaska u Milan

Bomba na pomolu

  • 1
Randal Kolo Muani Foto: Tanjug/AP

Čelnici Milana zainteresovani su za fudbalera Ajntrahta i reprezentativca Francuske Randala Kolo Muanija, prenosi italijanska "Republika".

Italijanski list tvrde da skauti Milana smatraju da bi francuski fudbaler mogao da pomogne u napadu sunarodniku Olivijeu Žiruu, pošto su van terena zbog povreda Divok Origi i Zlatan Ibrahimović.

Kolo Muani (24) je igrao za Francusku na Svetskom prvenstvu u Kataru, a za "trikolore" je nastupio na tri utakmice.

On je bio jedan od tragičara finala Mundijala sa Argentinom, pošto je u poslednjim trenucima drugog produžetka pri rezultatu 3:3 imao veliku šansu da svom timu donese pobedu, ali je golman "gaučosa" Emilijano Martinez zaustavio njegov udarac. Argentina je osvojila SP u Kataru, pošto je posle boljeg izvođenja penala savladala Francusku.

Randal Kolo Muani Foto: Tanjug/AP

"Republika" podseća da su čelnici Milana hteli da dovedu Kolo Muanija u letnjem roku bez obeštećenja, pošto je francuskom reprezentativcu bio istekao ugovor sa Nantom.

Međutim, Ajntraht je bio brži od italijanskog kluba i sa francuskim fudbalerom potpisao je petogodišnji ugovor.

Milan je spreman sada da izdvoji 35 miliona evra za Kolo Muanija, koji je za Ajntraht odigrao 23 utakmice i postigao je osam golova.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA