"Bezobrazna" ponuda advokata iz Omana: Ponudio Mesiju milion dolara za samo jednu stvar

Nesvakidašnja ponuda za prvu zvezdu "Gaučosa"

  • 2
Lionel Mesi Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi je definitivno kompletirao neverovatnu karijeru osvajanjem Svetskog prvenstva u Kataru. Ipak, ceremonija dodele popularne "boginje" izazavala je veliku buru u svetskoj javnosti, a ponovo se u centru pažnje našla prva zvezda "Gaučosa".

Naime, pre samog uručenja pehara, šeik Tamim je Mesiju uručio ogrtač, koji je po mišljenju mnogih potpuno pokvario istorijski trenutak. Ipak, brzo je stiglo i objašnjenje, koje je otkrilo da je u pitanju bišt, ogrtač, koji se u tom delu sveta daje samo posebnim gostima i smatra se za najveću moguću čast i priznanje.

Upravo za taj predmet, advokat iz Omana, Ahmed Al Barvani, ponudio je javno Mesiju vrtoglavih milion dolara.

- Iz Sultanata Oman šaljem vam čestitke na osvajanju Svetskog prvenstva u Kataru. Arapski bišt je simbol plemstva i mudrosti. Nudim vam 1.000.000 dolara u zamenu za taj bišt - stajalo je u ponudi.

Lionel Mesi Foto: Tanjug/AP

Nije se na tome završilo, već je Al Barvani dao i izjavu domaćim medijima.

- Bio sam na stadionu i gledao uživo trenutak kada je Emir od Katara poklonio Mesiju bišt. Bio je to momenat u kojem je svet shvatio da smo tu, da je to deo naše kulture. Turnir je bio izvor ponosa i osvetleo bitne činjenice da nismo zaboravili Palestinu i da je arapski svet ujedinjen - rekao je on.

Mesi i dalje nije dao odgovor na ovu "bezobraznu" ponudu, a pitanje je da li će odgovora i biti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beli

    24. decembar 2022 | 08:37

    Malo sinko, malo!! 🤔😎🤒

  • DZG Rudeš

    24. decembar 2022 | 12:05

    Radio sam u Omanu 3 godine (06-09), nafta, bušotine, i to, mirna zemlja i sve kakti ok, za razliku od južnih komšija im, Jemena, to su moroni tek takvi...Ali, Messi, čoveče...Šta će ti taj kvart? Gola pustinja, pesak, ničeg tam nema...Čemu?...For a Few Dollars More?...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA