Vahid se oglasio zbog otkaza u Maroku pred Mundijal: "Ni da zaboravim, ni da im oprostim"

Teško se Halilhodžić pomirio sa otkazom pred Svetsko prvenstvo

  • 2
Žreb za Katar Foto: Tanjug/AP

Ogroman uspeh postigla je reprezentacija Maroka na ovom Svetskom prvenstvu, ali bez Vahida Halilhodžića na klupi. Stručnjak koji ih je odveo na najveću planetarnu fudbalsku smotru je dobio otkaz pred sam početak Mundijala.

Umesto njega tim je vodio Valid Regragi, a u razgovoru Vahid je poručio da se nije pomirio sa takvim rastankom sa Marokancima i da im to nikada neće zaboraviti.

A podsetimo, Maroko je uspeo da osvoji četvrto mesto i da uđe u istoriju kao prva selekcija iz Afrike koja je ušla u polufinale Svetskog šampionata.

- Znate da nisam uopšte komentarisao ništa u vezi Maroka. Zovu me novinari iz Maroka, iz regiona... Ali, teško mi je bilo šta da kažem. A ove reči ne mogu da mi isperu gorčinu i ne mogu mi nadoknaditi ono što sam ovim turnirom propustio. Oduzeli su mi ponos, ne mogu da im zaboravim ni da oprostim - rekao je Halilhodžić.

Nije hteo da dodaje ništa. Misli da se više neće vraćati na klupu.

- To je trebalo da bude i moj oproštaj od trenerske karijere. To je sve što mogu da kažem na ovu temu.

Video: Uroš Spajić se vratio u Zvezdu: Došao sam da ispunim svoje snove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perke

    24. decembar 2022 | 08:05

    Vaha je dobio otkaz i povredjen je time, a tim je bez njega usao u 4 najbolja na svetu... cekaj, jel bitnije prvo ili drugo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA