Benzema "otkačio" drugove iz reprezentacije: Ostavio je samo sedmoricu koje prati na Instagramu

Očigledno je da atmosfera nije onakva kakva bi se očekivala

  • 3
Karim Benzema

Foto: Tajnug - AP

Fudbalska reprezentacija Francuske je poražena u finalu Mundijala od Argentine, a između ostalog na terenu nismo gledali Karima Benzemu, koji je, kao što je to poznato, još pre početka turnira napustio Katar zbog navodne povrede.

U međuvremenu je potvrdio da više nikada neće nastupati za Trikolore, a interesantno je da je zbog toga napravio i poseban presedan na Instagramu.

Odlučio je da prestane da prati apsolutno sve igrače iz reprezentacije osim njih sedmorice, a ti "srećnici" su: Eduar Kamavinga, Orelijan Čuameni, Kilijan Embape, Rafael Varan i Markus Tiram, kao i Presnel Kimpembe i Ferlan Mendi.

Poslednja dvojica nisu ni bila u sastavu za Mundijal, a u francuskim medijima počela je da kruži priča kako je atmosfera među Trikolorima apsolutno toksična i da se igrači međusobno ne "mirišu".

Francuski novinar, Roman Molina je otkrio da je nekoliko igrača Francuske bilo i srećno što Karim Benzema neće nastupiti u Kataru, a navodno su u tome prednjačili Ugo Ljoris i Antoan Grizman.

Video: Uroš Spajić se vratio u Zvezdu: Došao sam da ispunim svoje snove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera

    24. decembar 2022 | 01:41

    apsolutno nije ni trebao da bude vracen u reprezentaciju,pokazao je kakav je za atmosfetu onim ucenjivanjem…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA