NBA zvezda poludela zbog doping kontrole: Strašno je šta ste mi uradili, nemate nikakvog poštovanja!

AS Jute Rudi Gober besan zbog ranog dolaska WADA na njegova vrata

  • 5
Rudi Gober Foto: AP/Tanjug

Francuski košarkaš Rudi Gober imao je iza sebe teško jutro na Svetskom prvenstvu u Kini, sudeći po objavi na svom zvaničnom Tviter profilu!

Naime, NBA zvezdi je rano ujutru na vrata zakucala WADA, svetska antidoping agencija, koja je od Gobera tražila da ide na testiranje.

Centar Jute je bio i te kako besan, tvrdeći da igrače niko ne poštuje i da bi igrače trebalo pustiti da se odmore. Pogotovo posle teške utakmice kakvu je Francuska imala sa Nemačkom.

- Probudili su me rano ujutru tražeći krv i urin. Činjenica je da sam mogao još malo da spavam i da odmorim posle teške utakmice. Nemate nimalo respekta prema vremenu igrača. Strašno je šta je FIBA uradila - napisao je Gober.

Rudi Gober Gober u duelu sa igračima Nemačke Foto: AP/Tanjug

Doduše, centar Jute se malo prevario iz razloga što FIBA nije imala nikakve veze s tom kontrolom, jer je to u ingerenciji WADA.

Podsetimo, Francuska je u drugom kosturu u odnosu na Srbiju i njihov duel je moguć tek u polufinalu. U grupi G, zajedno sa nemcima i Trikolorima, nalaze se još Jordan i Dominikanska Republika.

Motorola baner Mundobasket NOVO Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA