≫ 

Janis, MVP NBA? Moj 40-godišnjak mu je isprašio zadnjicu! Šou Ace Trice posle pobede Brazila (VIDEO)

U svom stilu!

  • 9
Aleksandar Petrović Foto: Youtube.com

Aleksandar Petrović ostvario je veliku pobedu kao selektor Brazila, pobedio je Grčku, a posebno je ukrotio Janisa Adetokumba.

Grčka "zver" je došla tek do 13 poena, bilo je 79:78 za Brazilce, koji su overili drugu fazu takmičenja i protiv Crne Gore će se samo pobrinuti da odu sa prvog mesta sa maksimalnim učinkom.

Petrović je na konferenciji za medije priznao da je bilo teže čuvati ovaj put Slukasa i Printezisa, jer su upravo oni bili najveći aduti Grka, iako se priprema meča dobrim delom zasnivala na asu Milvokija.

- Ovo je bila istorijska utakmica za Brazil. Bili su domaćin Olimpijskih igara 2016. godine i nisu imali veliki uspeh, pa je ova pobeda bila za nas od ogromnog značaja. Odličan početak treće četvrtine pomogao nam je da preuzmemo kontrolu nad utakmicom - rekao je Petrović, dodavši kako mu je pomoglo dugogodišnje iskustvo igranja protiv Grka, ali i pripremni mečevi, uz skautiranje mečeva Milvokija iz završnice poslednjeg NBA plej-ofa.

Kada je došlo vreme da Varežao nešto kaže, Aca Trica mu je preuzeo glavnu ulogu.

- Ova utakmica je razlog zašto svi toliko volimo ovu igru. Imamo 23-godišnjaka koji je MVP NBA lige. I, ko ga je zaustavio? Moj 40-godišnjak Aleks Garsija, koji mu je isprašio zadnjicu - rekao je trijumfalno Petrović i napustio konferencijsku salu.

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action.

VIDEO - Jokić razvezao kolce na treningu

Motorola baner Mundobasket NOVO Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • El pistolero

    3. septembar 2019 | 18:26

    Odavno poznato da ove zvezde iz nba sto su navikli tamo da ubaciju po 40+ bez odbrana kada dodju i igraju po fiba pravilima i sa pravom muskom odbranom su kao pocetnici.daleko od toga da je Janis los igrac ali protiv reprezentacija koje igraju pravu musku odbranu on ne moze ubaciti preko 15 poena.videlo se to i protiv nas a i sad protiv Brazila.zna se da on nije suter a i ovde nema def 3 sekunde tako da visoki igraci ne moraju da izlaze iz reketa.jeste on atleta ali nije lako zavrsiti preko 2 centra.

  • Šumadinac GM

    3. septembar 2019 | 19:42

    Aco Petrović čuveni Srpski trener 😀

  • Vox

    3. septembar 2019 | 19:30

    Aleksandar Petrović. Čist Srbin,ne može drugačije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA