≫ 

Srbija je najbolji tim na svetu, došla je da dominira: Selektor Portorika nahvalio Orlove!

Portotikanci su sa dve pobede nad Iranom i Tunisom uspeli da se plasiraju u drugu fazu

  • 2
Edi Kasijano Foto: fiba.basketball

Košarkaška reprezentacija Srbije, posle 3 uvodne pobede u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u Kini, nastavlja takmičenje u novoformiranoj Grupi J, a protivnik od 10.30 je selekcija Portorika. 

Pre samog meča, selektor Portorika Edi Kasijano istakao je koliko ceni tim Srbije.

- Srbija i Italija su košarkaške sile. Svesni smo toga. Niko nije očekivao ni da se kvalifikujemo za drugu fazu, ali tu smo. Ovi momci su ratnici koji predstavljaju svoju zemlju sa ogromnim dostojanstvom. Svi su umorni od puta i nismo stigli ni trening da odradimo u Vuhanu. Razgovarali smo između sebe kao tim i na taj način se pripremali za Srbiju.

- To je jedna od najboljih ekipa na svetu i došla je ovde sa namerom da dominira. Po meni, Srbija je najbolji tim na svetu. Reč je grupi koja je dugo zajedno i sa kojom se dobro radi. Voleo bih kada bismo mogli da naučimo da igramo košarku kao što to oni rade. Sa druge strane, Italija je čudan tim koji igra vrlo pametno. Imaćemo pune ruke posla sa oba protivnika - rekao je Kasijano.

Da podsetimo, Srbija i Španija su u novoformiranu Grupu J preneli po tri pobede, Portoriko i Italija po dve. U četvrtfinale će se plasirati po dve najbolje reprezentacije.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action.

Motorola baner Mundobasket NOVO Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA